URADILA JE EKG I SVE JE BILO U NAJBOLJEM REDU, A ONDA JE UMALO UMRLA Žena je doživela infarkt samo dan nakon lekarskog pregleda, jer nije uradila ovo!

Samo jedan dan nakon lekarskog pregleda, na kojemu je sve bilo u redu, 63-godišnja žena doživela je srčani udar

Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest
 Foto: Shutterstock

Samo jedan dan nakon lekarskog pregleda, na kojemu je sve bilo u redu, 63-godišnja žena doživela je srčani udar.

 

Sledećeg dana probudila se sa blagom boli u čeljusti i zatezanjem u prsima. Pripisala je to jučerašnjem pregledu i injekcijama koje je primila, no njena ćerka je odlučila da idu u bolnicu za svaki slučaj. Na putu do bolnice, bol se pojačala, a pojavio se suh kašalj i osećaj mučnine.

REŠITE SE KANDIDE NA SASVIM PRIRODAN NAČIN Saznajte šta treba da jedete, a šta nikako ne bi smeli ni da okusite kada vas napadnu gljivice!

Bol, jetra, stomak
Foto: Shutterstock

U roku nekoliko minuta, doktori su ju primili i dijagnostikovali da je došlo do pokretanja tromba u levoj prednjoj arteriji te se stvorila blokada. Bilo je potrebno postaviti stent za otvaranje krvne žile i obnavljanje protoka krvi.

Oporavak je prošao dobro - nekoliko dana u bolnici, poseti kardiologu te lekovi za sprečavanje sličnih situacija u budućnosti, no, ostalo je pitanje kako je moguće da se samo jedan dan nakon što je obavila sve lekarske preglede, koji su pokazali dobre rezultate i nizak rizik od srčanoga udara, zatekla u po život opasnoj situaciji?

NAJBOLJI NARODNI LEK ZA PREHLADU Preprana u 9 voda, vekovima se koristi za lečenje mnogih bolesti, a za dojilje je spas!

Lekar Doktor Pregled Kardiolog Kardiologija Bolesti srca EKG
 Foto: Shutterstock

Doktor je objasnio kako je njen slučaj srčanoga udara neobičan i da se ne može sa stopostotnom sigurnosti odrediti kako i zašto je došlo do toga. Ono što je važno za zapamtiti jest da nizak kardiovaskularni rizik ne znači isto što i da nema kardiovaskularnoga rizika.

LEK VAM JE NA DOHVAT RUKE Rešite se psorijaze prirodnim putem, svi koji su probali kunu se da deluje!

Minute su važne

Ukoliko imaš simptome koji se povezuju sa srčanim udarom, svaka sekunda i minuta je važna. Ako si kod kuće, pozovi hitnu pomoć koja je obično najbrža solucija, a tehničari koji dođu mogu odmah na licu mesta početi sa lekarskom pomoći.

 

EKG ima svoje granice

EKG pomaže lekarima da dijagnostikuju niz srčanih problem, a putem njega su vidljivi otkucaji i ritam srca, ali on ne meri i ne pokazuje moguću začepljenost žila.

LEK ZA POTPUNI PREPOROD TELA Izgubićete kilograme, vaše kosti i imunitet biće jači, a kosa i koža će blistati!

Baka, Srčani udar, Bolest, Gušenje
Foto: Shutterstock

Srčani udar nije uvek očit

Ne dožive svi iste simptome za vreme srčanoga udara. Oni mogu varirati i biti suptilniji, a često su i simptomi žena drugačiji od onih koje dožive muškarci, a neki od simptoma srčanoga udara su: stezanje u prsima, kratki dah, bolovi u čeljusti, ruci ili leđima.

Ovaj napitak je prava bomba za imunitet! (RECEPT)

AUTOR: Vecernji/A.K. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:30 Kako biste ojačali imunitet i pripremili se za zimu, savetujemo vam da napravite ovaj moćan napitak Foto: Shutterstock, ilustracija Stiglo je hladnije vreme koje sa sobom donosi i neizbežne prehlade i grip. Kako biste ojačali imunitet i pripremili se za zimu, savetujemo vam da napravite ovaj moćan napitak.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi