Autor Promo/Abela Pharm
Promo
Autor Promo/Abela Pharm

Promo

Autor Promo/Abela Pharm, Foto: Promo

Budite iskreni…koliko se često setite vitamina i minerala kada se dobro osećate? Uopšte ne? Tako smo i mislili… Obično se vitamina i minerala setimo kada se razbolimo, ne osećamo se dobro, umorni smo i malaksali, što je velika greška. 

Vitamini i minerali predstavljaju esencijalne mikronutrijente od izuzetne važnosti za opšte zdravlje našeg organizma, naročito za ključne biohemijske i metaboličke reakcije koje se odvijaju u našem telu. Često nemamo dobar uvid šta se tačno dešava u našem organizmu i koji nam nutrijenti nedostaju, već na to obratimo pažnju onda kada su njihove vrednosti drastično opale, i simptomi nedostatka vitamina i minerala su već uveliko vidljivi.

Jedan od minerala koje od izuzetne važnosti za naš organizam je magnezijum.

Promo

Promo

Promo, Foto: Promo

Šta sve radi magnezijum u našem telu? Pre svega, magnezijum je presudan je za proizvodnju energije u organizmu, prenošenje nervnih impulsa, kontrakciju mišića, koagulaciju krvi, metabolizam hranljivih materija i formiranje kostiju i ćelija. Magnezijum takođe pospešuje zdravlje srca , poboljšava naše raspoloženje i pamćenje , obezbeđuje dobar i kvalitetan san.

Kada se javi nedostatak magnezijuma u organizmu, simptomi mogu biti brojni i ozbiljni, počevši od umora, malaksalosti, mišićne slabosti i grčeva, depresije i anksioznosti, visokog krvnog pritiska, srčanih aritmija, osteoporoze i mnogih drugih.

Abela Pharm

Promo

Abela Pharm, Foto: Promo

Pre svega, šta je sve potrebno da ima idealan suplement magnezijuma? Na prvom mestu najbolju apsorpciju i iskoristljivost za naš organizam. Zatim usavršen proizvod sa primenom najmodernije tehnologije proizvodnje. I na kraju, najvažnije- kvalitet, renome i poverenje u proizvođača.

Kao što i jedan ključ ne može otvoriti svaku bravu, tako i svaki, bilo koji oblik magnezijuma ne može zadovoljiti naše dnevne potrebe za ovim mineralom. Mnogi oblici i suplementi magnezijuma nisu najefikasniji zbog oblika u kom se u njima magnezijum nalazi, sastava preparata, neadekvatne kombinacije sastojaka, nedovoljnog implementiranja procesa savremene tehnologije. Međutim, sada postoji novo, inovativno rešenje!

Promo

Promo

Promo, Foto: Promo
Promo

Promo

Promo, Foto: Promo

Sada konačno pred sobom imate najsavremeniji i obogaćen proizvod magnezijuma, u skladu sa najvećim svetskim standardima, vaše je samo da izaberete koji Magnall® želite, i za koju namenu!
Magnall® Marine Mineral, Magnall® Direct, Magnall® Immuno, Magnall® Cardio, Magnall® Relax i Magnall® Sleep nestrpljivo čekaju da ih isprobate i potvrdite njihovu superiornost!

“Magnesium in Prevention and Therapy”; Gröber U1, Schmidt J2, Kisters K3,4; Nutrients. 2015 Sep 23;7(9):8199-226. doi: 10.3390/nu7095388; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26404370

“Therapeutic uses of magnesium” Guerrera MP1, Volpe SL, Mao JJ Am Fam Physician; 2009 Jul 15;80(2):157-62 ; https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19621856