OBLINE NA KOJIMA ĆE VAM ZAVIDETI Zadnjica kao iz časopisa: 3 jednostavne vežbe za savršeno oblikovanu pozadinu

Budite uporni.

trening, vežbe, mišići, zadnjica
Foto: shutterstock

Ako želite da imate savršenu zadnjicu najvažnije je da izgradite mišiće. To će vam pomoći da se zadnji deo razvije u prirodni i dobro razvijeni oblik. Predstavljamo vam trening od samo tri vežbe koji će vam pomoći da postignete željeni oblik. Kako biste postigle što bolje rezultate vežbajte tri puta nedeljno i ne zaboravite kardio-trening.

Čučnjevi sa podizanjem tega iznad glave

Napravite tri seta od 15 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Držite tegove sa obe ruke u visini struka. Vežbu izvodite sa lagano raširenim stopalima, u širini ramena. Ruke svaki put u potpunosti ispružite iznad glave, sve dok ne ispunite sva ponavljanja u setu. Kad ste spremni, stisnite celu zadnjicu, podignite tegove iznad glave i čučnite paralelno sa podom.

čučnjevi, vežbe, trening, zatezanje
Foto: shutterstock

Iskorak sa bučicama

Napravite tri seta od 12 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Iskoračite jednom nogom u položaj čučnja, a drugom nogom se spustite kao da ćete vrhom kolena dotaknuti pod.

čučnjevi, vežbe, trening, zatezanje
Foto: shutterstock

Mrtvo dizanje

Napravite tri seta od 15 ponavljanja uz 30 sekundi odmora. Bučice držite u rukama koje treba da budu u nivou struka. Polako se spuštajte prema podu. Leđa i noge moraju da vam budu ravne. Spuštajte se do ispod kolena, a zatim se polako vratite u početni položaj i stisnite mišiće zadnjice.

vežbanje, trening, devojke
Foto: shutterstock

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi