doktorka
printscrn/youtube
doktorka

printscrn/youtube

Foto: printscrn/youtube

Doktorka Ros Džouns je član asocijacije od 500 lekara koji su premijeru poslali pismo sa apelom da okonča ovu nacionalnu agoniju i zatvaranje.

Gledaoce jutarnjeg programa "The morning" je šokiralo uključenje doktorke koja zastupa stav protiv zatvaranja zbog pandemije koronavirusa.

Ona je započela uključenje sa rečenicom "Svi ćemo umreti!" Gledaoci su se našalili kako je jako dobro započeti nedelju sa pozitivnim temama, a doktorka je dodala da mnogi koji umiru od korone, već su bili bolesni i na izmaku života.

doktorka

printscrn/youtube

Foto: printscrn/youtube

Doktorka se zabrinula na mentalno zdravlje odraslih, ali i dece koje okolo imaju priliku da vide more maski.

- Svaka smrt je tragična, a ljudi koji su do sada umrli, već su bili na izmaku života. Svi žele da zabodu glavu u pesak i pretvaraju se da smrt neće doći, svi ćemo umreti jednog dana - rekla je Džouns.

Ona smatra da lekari moraju da se usmere na druge uzroke smrt kao što je slabo srce i rak. Ovo uključenje izazvalo je buru u medijima i na društvenim mrežama, a mnogi su osudili doktorku zbog rečenice. "Svi ćemo umreti!"

Komentari (1)

Vuk

11.11.2020 18:00

Još niko izgleda nije svestan, ni "veliki ni mali", DA JE KORONA TREĆI SVETSKI RAT, HALO LJUUUUUUUUDIIIIIII, OTREZNITE SE?!