Krisi Tajgen
Printscreen Instagram
Krisi Tajgen

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Kris Tajgen samo je jedna od brojnih zvezdi koje su pojele vlastitu posteljicu nakon porođaja kako bi preventivno delovale na postporođajnu depresiju. Praksa je to koja je u poslednje vreme uzela maha, a kojoj se protivi većina stručnjaka.

''Ne postoji naučno dokazan razlog da to ima prednosti. Jedenje posteljice ne povećava proizvodnju mleka, čak može delovati i potpuno suprotno, a nema ni uticaja na raspoloženje. Sve prednosti se smatraju placebo efektom'', mišljenja je ginekološkinje i opstetričarke Sare Svift.

PROČITAJTE I:

 

Osim Krisi, koja je svoju posteljicu odlučila pojesti kuvanu, ovo su još neke poznate osobe koje su odlučile učiniti isto.

1.Kortni Kardašijan

Nakon što je rodila ćerku, Kortni je priznala da je postala zavisna od posteljice u obliku kapsula, zbog čega je bila prilično tužna kada je popila poslednju.

Kortni Kardašijan izlazi iz stana u prljavoj majici

Profimedia

Foto: Profimedia

2. Hilari Daf

Umesto kuvane ili u obliku kapsula, Hilari je svoju posteljicu popila kao smuti, navodeći pritom da je to najbolji smuti koji je u životu probala.

3. Kim Kardašian

Kim Kardašijan

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Kim je nakon rođenja Nort i Sejnta popila svoju dozu posteljice u obliku kapsula. Priznala je da se osećala sjajno i energično, a znakova postporođajne depresije nije bilo uopšte.

4. Kloi Kardašian

Kloi Kardašijan

Profimedia

Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Sledeći primer svojih sestara, Kloi je takođe odlučila pojesti svoju posteljicu. Otkrila je to u jednoj od epizoda "Keeping Up With the Kardashians".

 

5. Majim Bialik

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели mayim bialik (@missmayim) дана 20. Јун 2019. у 4:34 PDT

 

Zvezdu Teorije velikog praska kritikovali su zbog mnogih roditeljskih odluka, a jedenje vlastite posteljice bila je jedna od njih. Majim je jednom otkrila kako su ljudska bića jedini sisavci koji su odlučili ne jesti svoju posteljicu, koju konzumiraju svi drugi sisavci zbog proteina i željeza.

PREPORUČUJEMO:

 

6. Kolen Runi

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Coleen Rooney (@coleen_rooney) дана 6. Јан 2016. у 5:20 PST

 

Nakon rođenja sina Casa supruga slavnog fudbalera odlučila je pojesti posteljicu. I ne samo to, pretvorila ju je u ulje za masažu za bebe, kremu za lice i balzam.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!