Kejt Midlton
Profimedia
Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Uprkos tri trudnoće koje je imala, Kejt Midlton uspela je da očuva elegantnu figuru, a nakon svake je u rekordnom roku vratila svoju liniju.

Za razliku od svoje sestre Pipe, vojvotkinja od Kembridža nije sklona vežbanju, ali neaktivnost na tom području, Kejt nadomešćuje striktnim dijetama koje uključuju sirovu, visoko proteinsku hranu s minimalnom količinom ugljenih hidrata i povremenim desertom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Među omiljenim specijalitetima joj je sirova riba marinirana u limunovom soku i drugim začinima, salata od lubenice, gaspačo, godži bobice i bademovo mleko. Sirovu hranu navodno jede najmanje jednom nedeljno kako bi, osim besprekorne figure, održala i sjaj kože.

Kao što smo već istakli, Kejt ne zazire od eksperimentisanja s hranom koja na prvi pogled može da zvuči i deluje neobično. Tako je prilikom posete Kanadi degustirala različita egzotična jela koja se ne bi svidela svakom nepcu. Baš tamo je, između ostalog, otkrila da je, poput većine Engleza, velika ljubiteljka začina, a omiljeni dodatak jelu joj je kari.

Začini, začin, lan, kurkuma

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Poslastice najčešće slede nakon salate s kozicama i jastogom, pečene ćurke i roštilja. Međutim, Kejt sama ne mora da brine oko hrane, već za to ima privatnog kuvara koji joj ispunjava sve želje.

Kejt Midlton

EPA / NEIL HALL / POOL

Kejt Midlton, Foto: EPA / NEIL HALL / POOL