ZABORAVITE NA LEKARE, POSTOJI REŠENJE Spavali su s lukom u čarapama, a evo šta se dogodilo nakon samo jedne noći!

Internetom se širi brzinom svetlosti savet da krišku luka stavite na stopalo i navučete čarape pa da tako spavate.

Crni luk
Foto: Shutterstock

Stavljanje luka tokom noći u čarape je dobro poznat trik u Kini, a služi za čišćenje krvi i stimulaciju unutrašnjih organa. U kineskoj tradiciji se veruje da stopala predstavljaju direktan kontakt sa unutrašnjim organima. Na stopalima ima oko 7.000 nervnih završetaka, a svaki od njih je povezan sa određenim organom u telu.

 

Stimulacija ovih tačaka je važna za zdravlje, to je jedan od razloga zašto masaža stopala svima prija. Jedan od najboljih načina da se ovi nervni stimulišu je uz pomoć luka.

UKUSNA KAO HRANA, DOBRA KAO LEK Preporučuje se trudnicama, dojiljama, a zbog ovoga bi bolesni ljudi posebno trebali da jedu bundevu!

Pedikir stopala pete nokti lak za nokte
 Foto: Shutterstock

Metod je jednostavan, isecite crni luk na kolutove, stavite ih na tabane i preko obujte čarape. To radite noću, pa će se vaš organizam tokom spavanja čistiti od tokisina koje unosite tokom dana.

 

Poznato je da luk čisti kožu, jer ubija bacile i bakterije, a ako fosforna kiselina putem nervnih završetaka u stopalima uđe u krvotok, čisti organe i krv. Ova kiselina ubija bakterije i bacile koji joj se nađu na putu.

 

Osim toga, iako ima neprijatan miris, u staroj Engleskoj se crni luk koristio za čišćenje vazduha od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza.

 

Ovo su namirnice koje uspešno regenerišu vaš organizam od svih otrova!

AUTOR: Stvarukusa/M.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 12:00 Brz i zdrav način da pušači očiste telo od nikotina jeste da jedu što više zdravih namirnica Foto: Shutterstock Kada ostavite cigarete treba vremena da vam se organizam očisti od godina pušačkog života. Brz i zdrav način da pušači očiste telo od nikotina jeste da jedu što više zdravih namirnica.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi