HRANA KOJA VAS MOŽE UBITI! Samo jedna porcija dnevno može dovesti do SRČANIH oboljenja, a vrlo često i do prerane SMRTI!

Ubrzan tempo života, nažalost, podrazumeva i sve češće konzumiranje brze i masne hrane.

Piletina
Foto: Shutterstock

Ubrzan tempo života, nažalost, podrazumeva i sve češće konzumiranje brze i masne hrane. Stručnjaci upozoravaju da bi to naročito trebalo da izbegavaju žene!

 

Istraživanja su pokazala da kod žena, koje u velikoj meri jedu prženu hranu, postoji veći rizik od prerane smrti i srčanih oboljenja nego što je to slučaj sa muškarcima. OVDE pročitajte kojih 5 namirnica dokazano IZAZIVAJU RAK! Izbacite ih ODMAH iz ishrane!

Žene koje jednom dnevno konzumiraju takav obrok imaju osam odsto veći rizik da im se to dogodi. 

Prema rezultatima istraživanja, koji su objavljeni u časopisu "British Medical Journal", riba i piletina su najčešće pržene namirnice. OVDE pročitajte koji začin topi salo preko noći, ima svuda oko nas, a košta 100 dinara!

Žene koje dnevno pojedu jednu ili više porcija pržene piletine imaju 13 odsto veći rizik od prerane smrti, a statistika nije na njihovoj strani ni kada je opasnost od srčanih oboljenja u pitanju (12 odsto), u odnosu na osobe koje ne praktikuju takav način ishrane. OVDE pročitajte kako da napravite ulje koje poboljšava CIRKULACIJU, HRSKAVICU I KOŠTANO TKIVO!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi