Akbar, Sumatra, trojke
Screenshoot youtube
Akbar, Sumatra, trojke

Screenshoot youtube

Foto: Screenshoot youtube

U septembru 2009. godine u maloj bolnici na ostrvu Sumatra u Indoneziji na svet su došle trojke. Jedna beba se, međutim, razlikovala od druge dve i ostavila je lekare i svet u neverici.

PROČITAJTE I:

 

Rađanje je poseban trenutak u životu žene. Za neke žene, međutim, on može da bude više nego poseban. U septembru 2009. godine u maloj bolnici na ostrvu Sumatra u Indoneziji na svet su došle trojke. Jedna beba se, međutim, razlikovala od druge dve i ostavila je lekare i svet u neverici.

Akbar, Sumatra, trojke

Screenshoot youtube

 Foto: Screenshoot youtube

Upoznajte Akbara. Akbar, što znači „veliki“ na arapskom, je bio težak skoro 9 kilograma i bio je dug 60 centimetarana rođenju. On je najteža beba koju je Indonezija ikada imala.

PREPORUČUJEMO:

 

Razlog za njegovu neverovatnu težinu? Ani, njegova majka je dijabetičar, a porast glukoze je uzrokovao njegovu težinu tokom trudnoće. Zbog toga su lekari morali da izvedu carski rez, koji je trajao više od 40 minuta. Njegova dva brata su rođena istog dana, ali su imali „normalne dimenzije“.

Akbar, Sumatra, trojke

Screenshoot youtube

Foto: Screenshoot youtube

Srećom, Ani i Akbar su oboje zdravi, a jedino je zabrinuti otac Muhamed rekao: „Nadam se da ću moći sebi da priuštim dovoljno hrane za bebu, jer njemu treba mnogo više mleka od ostale dve bebe.“

Bolest zbog koje hiljade ljudi umire jer se teško primeti! Lako se širi, a ovo je jasan pokazatelj da bolujete od tumora!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 02.10.2019. 11:57 - 02.10.2019. 12:22 Nada ipak postoji. Foto: Shutterstock, ilustracija Od 2017. godine, 11 pacijenata sa karcinomom pankreasa koji su se prethodno smatrali nepodobnim za operaciju, leči se u Univerzitetskoj bolnici "Southampton NHS Trust" , jedinom mestu u Velikoj Britaniji sa visokotehnološkom opremom, prenosi Dejli mejl.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta