Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Shutterstock, ilustracija
Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Brak je kao institucija u dubokoj krizi, ali sve je više i onih koji ne žele da ozvaniče vezu, baš zato što se plaše da im se ne desi "pojava" koja je sve češća - razvod. Ovo je "upozorenje" Majkla Kirha, američkog stručnjaka za emotivne odnose.

PROČITAJTE I:

 

Na osnovu studija koje su rađene i klijenata koji dolaze na terapiju, zaključio je da brakovi najčešće pucaju kada se među partnerima izgubi seksualna komunikacija.

- Supružnici se posle nekoliko godina opuste, sve manje razgovaraju o svojim željama i prestaju da ih izražavaju, izgube interesovanje da jedno drugom budu privlačni - kaže Kirh.

Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- A onda im odjednom postane neprijatno ili glupo da pričaju o seksu, jer im život nametne previše stresa, pa im se čini da ugašeni seksualni život nije vredan spomena. Baš tu prave grešku. Ne samo da treba da razgovaraju o tome, nego bar dva puta nedeljno moraju da vode ozbiljnu debatu udvoje na tu temu - smatra Kirh.

Srbi na internetu masovno kupuju otrove! Svaki drug lek je lažan!

AUTOR: Novosti/M.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 10:45 - 21.10.2019. 10:56 Zabrinjavajući podaci Ministarstva zdravlja o prodaji proizvoda van apoteka. Trenutno se najčešće kopiraju citostatici, antibiotici i antidepresivi. Na preparatima za potenciju ili mršavljenje zarada odlična Foto: Profimedia Polovina lekova koji se kupuju na internetu je falsifikovana i potencijalno toksična.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta