NJEGOVA PRIČA VRAĆA VERU I ŽIVOT! Prirodni lek od kog TUMOR nestaje! Muškarac koji je pobedio OPAKU BOLEST podelio je recept sa celim svetom!

Četiri godine je prošlo od moje poslednje operacije, a tumor se nije vraćao.

Zova
Zova, Foto: shutterstock

Ovo je priča o jednom čovjeku iz Bugarske koja govori o borbi s opakom bolešću. Njegova priča mnogim ljudima je dala nadu, a evo i zašto!

 

“2002. godine lekari su otkrili benigni tumor u mom mozgu. Odmah sam primljen u bolnicu BLD – Sofija na operaciju. Tumor je bio veličine 5,5 cm, ali je operacija bila uspešna.

Operisali su me najbolji neurohirurzi u Bugarskoj.

Nakon dve godine tumor se vratio i narastao do gotovo iste veličine. Morao sam na novu operaciju, ovoga puta lasersku, ali nakon operacije leva ruka i noga su mi postale paralizovane. Lekari su ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan.

Onda sam otišao na onkologiju, nakon čega je usledila radioterapija, ali ni to nije pomoglo. Tumor je opet izrastao i nova operacija je bila zakazana. Nakon operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo, na moju sreću, upoznao čoveka koji je promenio moj život.

Taj čovek je bolovao od raka bubrega. Na žalost, njegova operacija je prošla neuspešno, a doktori su rekli da mu je ostalo još samo 3-4 meseca života.

Onda je upoznao jednu ženu koja mu je ispričala o biljci koja može izlečiti ovu opaku bolest i kako pripremiti lek od nje. Biljka se zove crna zova (bazga).“

Zova
Zova, Foto: Profimedia.rs

Postoji tridesetak vrsta unutar porodice zovi. Najznačajnije su crna i crvena zova. Kod nas se najčešće koristi crna zova – Sambucus nigra.

U mnogim evropskim zemljama bobe bazge (Sambucus nigra) su vrlo cenjeno šumsko voće. Od zrelih boba priređuju se sirupi, kompoti i pekmezi, pripremaju se voćni sokovi, rakija, vino i sirće, prave se pite, pudinzi, umaci i prelivi, bobe se iznose na pijace ili se čak koriste u prehrambenoj industriji. Kod nas se bobe malo koriste, samo ponekad u narodnoj medicini, dok mnogi neupućeni još uvijek smatraju da su bobe bazge otrovne.

Crna zova je grm koji raste na otvorenim poljima, oko kuća, u svetlijim šumama i posebno oko rečnih kanala te daje plod koji podseća na borovnice (cvet se koristi za čaj i sirup).

Plodovi sazrevaju krajem avgusta i tokom septembra i oktobra. Plod treba biti dobro zreo da bi imao lekovita svojstva. Pri branju treba odrezati celi štitac, a ne traćiti samo bobe. S branjem treba požuriti, jer kad bobe sazru, brzo ih pojedu ptice.

Čovek nastavlja: “Kada uberete bobice, operite ih i stavite u tegle, ređajući naizmenično jedan red bobica pa jedan red šećera, dok se tegla se ne napuni do vrha.

Čuvajte teglu na mestu gde ima sunca, tako da može doći do vrenja. Nakon dve nedelje teglu treba zatvoriti i staviti u frižider.

Možete napraviti 2, 3 ili 4 tegle, ali morate imati najmanje dve da biste imali dovoljno ovog leka do iduće godine.

Uzimajte najmanje 1 kašičicu svakog jutra na prazan želudac, 10 minuta pre obroka.

Čovek koji je mi je rekao za ovu biljku me je uverio u njena lekovita svojstva. On je počeo da konzumira ovaj lek u trenutku kada su mu lekari saopštili da nema šanse za izlečenje.

Meseci su prošli, a on je još uvek živ! Rezultati na kontroli su pokazali da je rak nestao. Onda sam počeo i ja da uzimam, ali sam prvo sačekao 2 meseca kako bih ubrao crnu zovu, pripremio lek i počeo ga primenjivati. Četiri godine je prošlo od moje poslednje operacije, a tumor se nije vraćao.

Čaj zova napitak
Foto: Shutterstock

Ispričao sam mnogim ljudima o lekovitoj moći crne bazge i nakon razgovora s jednom doktorkom saznao sam da se je jedna njena pacijentkinja izlečila od raka dojke koristeći isti lek. Tokom kontrole i njeni rezultati su pokazali da je rak nestao.

Crna zova je korisna za imuni sistem i lečenje mnogih bolesti.

Plodovi crne zove su najbolji kada su potpuno zreli, a ako se u masi nađe poneka zelena i nezrela bobica, najbolje je da se ukloni. Plod treba biti mekan, taman, gotovo crn.

U početku je okus ovog leka pomalo neugodan, dok se ne naviknete. Ja sam u početku imao osećaj da ću povratiti prilikom uzimanja ovog leka, ali na kraju sam se navikao na to. Takođe, dok vam se organizam privikava na lek, budite sigurni da u blizini ima toalet, jer 30 minuta nakon konzumiranja izražena je potreba za u wc.

Usput, zdravim ljudima koji žele ojačati svoj imuni sistem takođe preporučujem crnu bazgu. Crna zova na primer, pomaže protiv gripa.

Želim svima sreću i zdravlje i najviše od svega želim izlečenje teško bolesnima! “, zaključio je čovek.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi