Repeka Rup
Profimedia
Repeka Rup

Profimedia

 Foto: Profimedia

Rebeka Rup (41), iz Morisona, učiteljica po struci, koristila je usluge sunčanja u solarijumu tokom svoje mladosti, kako bi vratila izgubljeno samopouzdanje koje joj se vraćalo nakon sjajnog tena.

PROČITAJTE I:

 

Koristila je ove tretmane čak 6 puta nedeljno, bez zaštitne kreme za sunčanje, uprkos upozorenjima koji su joj slali ljudi iz okruženja. 

Posle nekog vremena, primetila je nevinu tačkicu na nosu za koju se kasnije ispostavilo da je rak koji je ostao u nosnoj šupljini. I tu je počela prava horor priča ove mlade žene.

Repeka Rup

Profimedia

Repeka Rup, Foto: Profimedia

Tek nakon što je počela da radi za kompaniju koja se bavi negom kože, Rebeka je postala svesna rizika kom se izlagala. Nije vodila računa o svojoj koži sve do jednog trenutka kada joj se u avgustu 2018. godine na obrazu pojavila tamna mrlja.

PREPORUČUJEMO:

 

 

Otišla je 20. decembra na pregled kod dermalotoga. Nakon pregleda, lekar je ustanovio da ima belu mrlju na vrhu nosa, za koju je mislila da je nevina tačkica koju nije ni primetila.

Repeka Rup

Profimedia

 Foto: Profimedia

Upravo zbog te bele tačkice poslata je po hitnom postupku na testiranja.

Repeka Rup

Profimedia

Repeka Rup, Foto: Profimedia

Rebeki je rečeno da ima bazalni karcinom i odmah je podvrgnuta Mohsovoj operaciji 10. juna 2019, kako bi uklonila pogođene slojeve kože, što joj je ostavilo rupu u nosu, koja je popravljena kroz čelo.

Repeka Rup

Profimedia

Repeka Rup, Foto: Profimedia

Nosila je zavoj četiri nedelje pre nego što je poslednju rekonstruktivnu operaciju obavila 9. jula 2019.

 

Budući da se posle operacije i raka kože uspešno oporavlja, Rebeka se sada dodatno brine o svojoj koži, svaki dan nosi zaštitnu kremu i nosi kapu kad je na Suncu. Takođe se brine da su njena deca uvek dobro zaštićena i da u svojim torbama uvek imaju kremu za sunčanje.

Rusi svako jutro rade ovo dok se tuširaju, to je razlog zašto se nikada ne razboljevaju!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 11:05 Kao studentkinja, kaže doktorka Natalija, posipala sam se ledenom vodom kad sam bila prehlađena Foto: shutterstock Čuveni ruski specijalista kineziterapije prof. dr Sergej Bubnovskij preporučuje jednostavnu metodu za jačanje imunog sistema - tapkanje stopalima u hladnoj vodi.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji