VODITE RAČUNA! SALONI LEPOTE MOGU BITI JAKO OPASNI! Otišla je da ulepša nokte, a sutradan nokat joj je bio potpuno CRN! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Ova žena je umalo ostala bez prsta nakon jednog odlaska u kozmetički salon.

Devojka, nokat, manikir, povreda
Foto: Prinscreen/ facebook.com/sonnie

Žena čiji identitet nije još otkriven na društvenim mrežama preživela je zaista pakao nakon što je manikir krenuo po zlu.

 

Nakon što je završila tretman, žena je primetila da joj je vrh prsta modar pa je odmah otišla kod lekara. Poslata je kući sa antibiotikom i uputom za kliniku za prelome.

"CVILELA SAM U AGONIJI OD BOLOVA, SVAKOM MOŽE DA SE DOGODI!" Zbog ovog voća koje je držala u rukama i otišla na plažu, nakon 2 dana probudila se u STRAVIČNIM OPEKOTINAMA!

Nakon par dana dana otok je počeo da raste, a prst je počeo da tamni. Do momenta kada je stigla u bolnicu prst joj je bio apsolutno crn i rečeno joj je da će najverovatnije morati hiruškim putem da se apmutira.

 

 

Srećom operacija je prošla uspešno i lekari su uspeli da infekciju suzbiju, a ova žena je postom na Fejsbuku želela da podigne svest svim ženama o rizicima koji vladaju u salonima za manikir.

KORISTE GA LEKARI U BOLNICAMA Kvas od CVEKLE je prirodni RUSKI PROBIOTIK, a toliko je jak lek da se pije sa pauzom od 3 meseca! (RECEPT)

Ako vidite OVE PROMENE na svojim noktima, hitno idite kod LEKARA!

AUTOR: Novi.ba/A.K. DATUM I VREME: 03.08.2019. 10:00 Prsti na rukama i nogama razlikuju se od čoveka do čoveka, ali ponekad oni nam pružaju dragocene informacije o trenutnom stanju našeg organizma! Foto: Shutterstock Zdravi nokti su ružičaste boje i blago su zakrivljeni! Naizgled bezazlena promena u tom izgledu, može da bude znak ozbiljnog oboljenja!

 

"Verujem da je infekcija nastala usled nesterilnih instrumenata koji manikirke koriste. Nikada nisam pomislila da bilo šta slično može da mi se desi, tako da obratite pažnju sledeći put koliko je čista oprema kojom vam sređuju nokte", upozorila je ova žena.

Pedikir stopala pete nokti lak za nokte
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi