NESLANA ŠALA KOJA BOLI Oprala je kosu, stavila regenerator kao i uvek, a onda se zbog nečije zabave desio HOROR!

Ono što se dogodilo Amerikanki Ešli, zaista niko nikada ne bi poželeo.

Ešli, opadanje kose, regenerator
Foto: Screenshoot youtube

Ova „šala“ graniči se sa nanošenjem telesnih povreda. Naime, jedna mlada žena iz Amerika primetila je - već za vreme pranja kose – tačnije kad je stavila regenerator, da joj kosa jako ispada. Kad je kosu do kraja oprala i istrljala peškirom, to više nije bilo pojačano ispadanje već su sa glave otpadale pune šake kose!

 

Do kraja običnog, nevinog pranja kose sredstvima, šamponom i regeneratorom koji i inače koristi ostala je praktično, bez dlake na glavi. Kako, zaboga?!

Ovo je omiljeni doručak Jelene Đoković i malog Stefana!

AUTOR: Stvarukusa/M.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:23 Jelena je sa fanovima podelila recept za doručak koji ona i Stefan jedu svako jutro. Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER Jelena i mali Stefan doručkuju zajedno, i uvek je reč o istom "specijalitetu" - mešavini semenki sa kokosovim mlekom. AUTOR: Zadovoljna/M.M. DATUM I VREME: 11.08.2019.

Majka od sirote Ešli je preko Facebooka upozorila druge mušterije da paze što stavljaju na kosu ako su regenerator kupovale u „Walmartu“ u Novom Ričmondu, Viskonsin. Njena ćerka je ostala potpuno bez kose jer je očito neki nepoznati „genijalac“ u bocu od regeneratora stavio hemijsko sredstvo za uklanjanje dlačica. Kakva ideja!

IMA I GADNIJIH POVRŠINA OD WC ŠOLJE, SA NEKIMA SMO STALNO U KONTAKTU Ako ste se možda zapitali koje su to NAJPRLJAVIJE stvari u kući, evo čitavog SPISKA!

Ešli, opadanje kose, regenerator
Foto: Screenshoot youtube

Šta se tačno dogodilo? Ešli je išla pod tuš i prala je kosu. Zatim je stavila novi regenerator na kosu – barem je tako mislila! Ali, nakon što je ostavila da deluje 10-ak minuta, kao što na njemu i piše, shvatila je da je to očito neko drugo sredstvo. Ono koje otklanja dlačice! Ešli je primetila snažan miris i videla je da sredstvo nije belo, nego ružičasto.

 

Bilo je prekasno: kad je pokušala isprati navodni regenerator, otpadali su joj pramenovi kose.

Ešli, opadanje kose, regenerator
 Foto: Screenshoot youtube

 Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo:

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Kalesu
  16/08/2019 - 20:30
  Kako li se uvek nađe kamera, koja radi i snima, baš u trenutku ovakvih "iznenađenja"!?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi