Žena, lepota, moda, cveće, nega
Shutterstock, ilustracija
Žena, lepota, moda, cveće, nega

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovaj jednostavni, a efikasni plan je sve što vam je potrebno.

PROČITAJTE JOŠ:

ISPOVEST NAJPLAĆENIJE ESKORT DAME Imao je telo grčkog BOGA! Bio mu je OGROMAN, a onda sam u krevetu doživela NAJVEĆI ŠOK u svom životu!

LAKA I UKUSNA JELA! 6 FANTASTIČNIH recepata sa kuvanim jajima!

DA LI STE NA PRAVOM MESTU! Otkrivena najveća tajna Feng šuija! Ovo najviše utiče na kvalitet života!

 

Oslobađanje tela od toksina može biti vrlo jednostavno, dovoljno je da u dnevnoj rutini ispratite ovih pet koraka i bićete prezadovoljni.

1 Dve čaše vode više na dan

2 Meditirajte minut dnevno

Za dobro zdravlje potrebno je da nam i telo i um budu u formi. Tako ćemo se lakše nositi sa stresom, a i bićemo produktivniji. Zato u uglu sobe na pod stavite udoban jastuk za sedenje, pored zapalite aromatičnu sveću i dan započnite jednominutnom meditacijom. Takođe, pred važan sastanak ili upuštanje u gradsku gužvu zastanite, zažmurite i udahnite duboko nekoliko puta. Biće dovoljno i da nekoliko minuta na dan slušate umirujuću muziku.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

3 Uz svaki obrok zeleno povrće

4 U krevet pola sata ranije

Možda vam deluje da san nema mnogo veze sa detoksikacijom, ali pokazalo se da manjak sna povećava rizik od gojaznosti jer utiče na apetit. To svakako nije dobro za čišćenje tela. Zato promenite rutinu, pa TV i mobilni telefon ugasite najmanje sat pre odlaska na spavanje. Za uspavljivanje će pomoći i čaj od kamilice, koji opušta mišiće organa za varenje, ali i celo telo.

Zeleniš za  gurmane!

Shutterstock

Foto: Shutterstock

5 Idite u toalet redovno