LEKARI UPOZORAVAJU Ni slučajno ne sedite prekrštenih nogu, OPASNO JE PO ZDRAVLJE i može mnogo da vas košta!

Vodite računa.

Noge, čarape, obuća, sedenje, prekrštene noge
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada sedite prekrštenih nogu možete da izazovete utrnulos zbog pritiska na nerv iznad kolena, a osim toga sedenje prekrštenih nogu može prouzrokovati i privremeni porast krvnog pritiska.

U takvom položaju dolazi do sprečavanja protoka krvi.

 

Mada su nas učili da prava dama uvek sedi prekrštenih nogu, naročito ako ima na sebi haljinu ili suknju, stručnjaci upozoravaju da je ovakav položaj tela rizičan po zdravlje.

OVO PIĆE JE IZVOR BAKTERIJA! Naručujemo ga PO KAFIĆIMA, a OZBILJNO UGROŽAVA naše ZDRAVLJE!

Osim što može da izazove utrnulost nogu zbog pritiska na nerv iznad kolena, može prouzrokovati i privremeni porast krvnog pritiska. Kada su vam noge prekrštene dolazi do sprečavanja protoka krvi. Učestalo sedenje u ovakvom položaju može dovesti i do nastanka proširenih vena.

UPOZORENJE SRPSKIH LEKARA Ovo izaziva RAK, a mnogi Srbi to REDOVNO KUPUJU i koriste! Prestanite ODMAH!

 

Rizik je veći ukoliko svakodnevno sedite prekrštenih nogu više od 10 minuta. Zato pre nego što odlučite da zauzmete ovakav položaj i damskim stavom očarate nekog dasu, dobro razmislite o mogućim posledicama.

PAŽNJA! POPLAVLJENE ULICE SU IZVOR OPAKIH BOLESTI! Prljava VODA koju gazite može izazvati OPŠTI HAOS u organizmu! Evo šta će vam se desiti ako NE BUDETE PAZILI!

Noge, čarape, obuća, sedenje, prekrštene noge
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi