Biljke
Shutterstock
Biljke

Shutterstock

Biljke, Foto: Shutterstock

On je neverovatno moćan, toliko da može pomoći i u izlečenju najtežih bolesti.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAPALACAJ JEZIKOM I DOVEDI JE DO LUDILA! Trikovi kako da joj pružiš NAJBOLJE ORALNO ZADOVOLJSTVO! Doživeće EKSPLOZIJU ORGAZAMA!

BIĆETE PREZADOVOLJNI! Očistite organizam OD TOKSINA u samo 5 koraka! Obavezno ovo uradite svakog proleća!

ISPOVEST NAJPLAĆENIJE ESKORT DAME Imao je telo grčkog BOGA! Bio mu je OGROMAN, a onda sam u krevetu doživela NAJVEĆI ŠOK u svom životu!

 

Za razliku od lekova, dejstvo prirodnih preparata je sporije, ali mnogo bolje za organizam, zato je kod primene čaja kao leka bitno da se naoružate strpljenjem i disciplinom kad je u pitanju svakodnevno konzumiranje.

Koren maslačka leči rak

Maslačak čaj napitak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Koren će se osušiti u periodu od 3 do 14 dana, a prepoznat ćete da je osušen kada postane krhak pod prstima. Suvi koren maslačka zadržava lekovita svojstva ovako osušen i do godinu dana, uz čuvanje u tegli na suvom i tamnom mestu.

Koren maslačka je izrazito dobar za ženska oboljenja, posebno u prevenciji i lečenju različitih bolesti dojki, poput cista, karcinoma, raznih tumora, nateknutih grudi i problema s dojenjem i majčinim mlekom.

Maslačak kao lek

shutterstock

Foto: shutterstock

Da bi se iskoristio puni potencijal korena maslačka, najbolje ga je koristiti kao dekokciju ili tinkturu.

Čaj od korena maslačka:

Koren biljke osušite, zatim sitno isecite i sameljite. Sačuvajte prah za buduću upotrebu. Na dan pijte pola čajne kašičice uz čašu vode.

Maslačak čaj napitak

Shutterstock

Foto: Shutterstock