OTKRILI SU NAM STRUČNJACI! Neverovatna studija o tome da li BOJA spavaće sobe izaziva gojaznost!

Pazite na boje

Spavaća soba
Foto: shutterstock

Da boja sobe utiče na gojaznost, otkrili su naučnici iz Londona. Ovaj razočaravajući zaključak se neće svideti ljudima koji vole belu boju. Ako je vaša spavaća soba previše osvetljena, sa belim zidovima i nameštajem u istoj boji, možete se suočiti sa poremećajem ciklusa spavanja koji dovodi do povećanja telesne težine.

 

Prema studiji engleskih naučnika koji su istraživali ovu temu, žene koje provode noći u prostorijama gde je sve u beloj boji, imaju višak težine i tendenciju za noćnim užinama.

"STATUSNI SIMBOL KOJI NEMA VEZE SA DECOM!" Proslave rođandana pretvaramo u SVADBE, a kada čujete koliki se budžeti izdvajaju za to, pašćete na pod!

Ne kačite dečije slike na društvene mreže! Vreba strašna opasnost! Evo šta stručnjaci kažu, a šta građani Srbije misle

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 12.08.2019. 14:39 - 12.08.2019. 20:50 Kakvo je vaše mišljenje? Foto: Alo/M.Jošida Postavljanje dečijih fotografija izaziva lavinu komentara kako među starijom populacijom tako i među mlađom. Javnost je uzburkana pojavom ove teme u etru jer se većina ljudi ne slaže sa postavljanjem dečijih fotografija na društvene mreže dok drugi misle da nema ničega lošeg u tome.

Istraživači pripisuju ovaj trend poremećaju bioritma zbog lošeg osvetljenja. Beli zidovi i obilje veštačkog svetla mogu promeniti raspoloženje, fizičku snagu i čak proces varenja hrane kod ljudi. Takođe, ljubitelji belih kreveta često su na dijeti i imaju zavisnost prema hrani.

JEDNOSTAVAN I UKUSAN, A ZDRAV! Kaloričan doručak od koga se MRŠAVI! Dobro ste čuli!

Dakle, ukoliko ste se prepoznali u ovom članku, vreme je da izaberete drugu boju za zidove vaše spavaće sobe.

Boje
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi