Stomak, bol, devojka
Shutterstock, ilustracija
vata, krpelj, alkohol, medicina, lek, prva pomoć

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljudi se često okreću alternativnoj medicini kada tradicionalni lekovi ne pomažu.

Žene koje imaju predmenstrualni sindrom i velike bolove u području abdomena svakog meseca, trebalo bi da znaju za ovaj lek.

PROČITAJTE I:

 

Kako biste rešili ovaj problem, potrebno vam je samo nekoliko stvari, tačnije, potrebna vam je vata, etalnol ili alkohol za dezinfekciju.

Nanesite malo alkohola na vatu, a onda iscedite višak alkohola iz vate. Nakon toga stavite vatu u pupak i izvadite je nakon 25 minuta.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kako bi ovo bilo što efektivnije proces je potrebno ponavljati 2 puta dnevno. Ne zaboravite da budete opušteni dok ovo radite.

Vata umočena u alkohol ima mnoga blagotvorna dejstva.

Neki od njih se odnose na lečenje vrtoglavice, smanjenje bola u stomaku, smanjenje prehlade, kašlja i groznice.

PREPORUČUJEMO:

 

Naravno, ukoliko vam se čini da vaše telo loše reaguje na ovu kombinaciju, odmah morate prestati i pronaći drugi način kako da se oslobodite bolova.

Stopa smrtnosti obolelih pacijenata sa ovom vrstom tumora daleko je veća, ovo je jedini spas!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 14:15 - 03.09.2019. 14:41 Naučnici Međunarodne agencije za istraživanje raka nove agresivne podtipove plućnih karcinoida nazivaju superkarcinoidi. Foto: Shutterstock Identifikovani su novi podtipovi agresivnih plućnih karcinoida, retkog tipa plućnih tumora čiji se uzrok u ovom trenutku ne povezuje sa najčešćim faktorom rizika za rak - pušenjem.

 

BONUS VIDEO:

Beograđanke otkrile da li bi oprostile prevaru: Ovakve odgovore niko nije očekivao!