Šejk, smuti, napitak, recept
Shutterstock, ilustracija
Šejk, smuti, napitak, recept

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Cvekla je vrlo moćna namirnica, a činjenica da ima zagrevajuća svojstva čini je idealnom za zimske mesece. Jedinstvena je zbog visokog sadržaja antikancerogenih stvari i karotenoida te je sjajan izvor folne kiseline.

PREPORUČUJEMO I:

Kuhunja, ručak, smuti, šejk

Shutterstock, ilustracija

 

Najbolje je cveklu iscediti pomoću sokovnika te dobiveni sok ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u hladnjaku. Nakon toga joj dodajte isceđen sok od šargarepe i jabuke. Dobivenom napitku nemojte ništa dodavati, već ga pijte oko pola sata pre doručka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Šejk, smuti, napitak, recept

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

PROČITAJTE JOŠ:

Trešnje, voće, višnje

Shutterstock, ilustracija