Kraljica Leticija 0350715481
Profimedia
Kraljica Leticija 0350715481

Profimedia

Foto: Profimedia

Kraljica Leticija se vrlo često nalazi na vrhu liste najbolje obučenih žena, mada moramo da priznamo da sa takvim telom može da obuče šta god želi i odlično će joj stajati.

PROČITAJTE I:

 

Ona svoj izgled duguje redovnom vežbanju i zdravoj ishrani, a priznaje da nikada ne bi probala neku od dijeta koje obećavaju gubljenje kilogram u vrlo kratkom roku. Ona veruje u zdravu ishranu i da jedino ona daje prave i održive rezultate.

Hrani se po principima perikonove dijete u kojoj se preporučuju namirnice koje imaju protivupalna dejstva i tako osim što održavaju kilažu, vode računa i o dobrom stanju čitavog organizma.

Kraljica Leticija 0333320935

Profimedia

Foto: Profimedia

Sve namirnice su dozvoljene u neograničenim količinama, a ključ ove dijete je u izbacivanju šećera, pa zato ostale namirnice možete da jedete koliko god želite.

Poželjan je redovan unos ribe, voća i povrća, dok treba izbegavati sve što sadrži brašno, šećer ili zaslađivače kao što su hleb, žitarice, pečena hrana, voćni sokovi, testenina, pirinač i krompir.

Izbacivanje šećera iz ishrane rezultira i boljim stanjem kože.

Kada je reč o vežbanju, kraljica Leticija redovno odlazi na treninge Zumbe, kao i joge i pilatesa.

Preterivanje s gaziranim pićima može da uzrokuje prelom kuka!

AUTOR: N1/M.M. DATUM I VREME: 10.11.2019. 10:30 Ranija istraživanja povezala su gazirana pića s manjom gustinom kostiju Foto: Shutterstock Starije žene koje piju više gaziranih pića mogu imati veće izglede za prelom kuka od vršnjakinja koje piju malo ili nimalo gaziranih pića, pokazuje novo istraživanje.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne

 

Komentari (1)

ssa

18.11.2019 11:32

Tajna blistavog tena je plasticni hirurg, a vitke linije bolumija!