Imlek
Promo
Imlek

Promo

Foto: Promo

Ukoliko ste u nedoumici kako da ove zime ojačate svoj imuni sistem, imamo sjajne vesti za vas! Balans+ proširio je svoj portfolio potpuno novim konceptom na tržištu, koji se ističe jednistvenim sastavom i benefitom za potrošača, odnosno jačanjem imunog sistema na potpuno prirodan način.

Veliki broj ljubitelja brenda Balans+ od sada ima priliku da uživa u novim i potpuno drugačijim Imuno proizvodima, obogaćenim kulturama koje dokazano imaju pozitivan efekat na jačanje imunog sistema. Pored toga, Balans+ Imuno proizvodi sadrže i kompleks od 3 vitamina (D3, B6 i B12), koja su izuzetno važna za održavanje pravilne funkcije i jačanje imuniteta, kao i prirodno vlakno inulin, koje ima pozitivan efekat na zdravlje. Balans+ Imuno proizvodi predstavljaju preventivu, koja se koristi kao deo izbalansirane ishrane, u bilo koje doba dana, jer je ključan faktor kontinuitet u konzumaciji.

Novi portfolio obuhvata Balans+ Imuno jogurt od 1kg i 330g, kao i Balans+ Imuno sa ukusom jagode i acerole, tropske trešnje koja predstavlja voće sa najviše vitamina C.