EKSPERIMENT NIJE ZA SVAKOG! Jela je samo banane 10 dana, a ono što se dogodilo sa njenim telom ostavilo je i DOKTORE U ČUDU!

Neverovatno!

Banana, banane
Foto: Shutterstock, ilustracija

Julia Trabath je nutricionista i želela je da proba jedan eksperiment. Svi znamo da su banane veoma zdrave, bogate vitaminima i vlaknima, ali ih ipak ne bismo mogli jesti stalno, svaki dan.

Julija je naime odlučila isprobati nešto. Jela je samo banane, 10 dana. Pošto su hranjive, tj. pune glukoze fruktoze, smanjile su joj apetit pa je lako izdržala.

Ona kaže da je primetila poboljšanje nakon tih nekoliko dana, da su joj se regulisali hormoni. Imala je problem da zatrudni, a posle ovog "eksperimenta" je zatrudnela. OVDE saznajte koje stvari žena radi kada joj se više NE DOPADATE!

silovanje
Foto: shutersttock

Treba napomenuti da ova ekstremna dijeta nije za svakoga, posebno ne za osobe koje pate od dijabetesa ili problema sa štitnom žlezdom. Zato se nipošto ne igrajte i ne povodite za drugima.

Ako želite smršati, bitno je da se zdravo hranite, redovno jedete, ali u manjim količinama i da izbacite štetne namirnice. Takođe, budite fizički aktivni. OVDE saznajte šta MORATE da jedete SVAKI DAN! Sprečava RAK, JAČA imunitet i reguliše KRVNI PRITISAK!

Ne preskačite doručak, jedite što više voća i povrća. Izbacite upotrebu nezdrave hrane i pića koja su puna štetnih dodataka. Pijte dosta prirodnih sokova, tako ćete i smršati, ali i lečiti i sprečiti nastanak teških bolesti.

Voće, kupovina, market
Foto: Shutterstock, ilustracija

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi