ZBOG TOGA SADA IMA VELIKE PROBLEME! Ginekolog je rekao ženi da nikada ne jede ovaj deo piletina! Neće vam pasti na pamet kada čujete koliko opasno!

Vodite računa!

Lekar, bolnica, doktor, pregled
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovu priču je poslao jedan od čitalaca, a mi vam prenosimo njegovu priču sa više informacija o ovom upozorenju…

“Moja prijateljica je nedavno imala izraslinu u svom stomaku i tokom operacije uklonjena joj je velika cista.

LOŠA NAVIKA KOJA UBIJA VAŠE TELO Preskakanje obroka je opasno po zdravlje, a evo i šta se dešava u vašem organizmu ako to učinite!

 

Cista koja je uklonjena bila je ispunjena s tamno obojenom krvlju. Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali je u jako lošem stanju. Povraćala je nekoliko meseci nakon operacije. Otišla je svom ginekologu zbog konsultacija, a on joj je postavio pitanje koje je bilo zbunjujuće.

Pitao je da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila sa da, pitajući se kako on može znati za njene prehrambene navike.

”Poznato je da se u mnoge piliće ubrizgavaju steroidi kako bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe ovog društva mogle biti ispunjene, a ta potreba je ništa drugo nego potreba za hranom.

Prema istraživanjima, pilićima se ubrizgava steroid u vrat ili krila. Zato u tim delovima pilića postoji najveća koncentracija steroida.

UŽASAVAJUĆA ISTINA O HRANI U SRBIJI U frižideru svi držimo ovo povrće, a tu najviše grešimo! Evo saveta stručnjaka kako da vam namirnice mnogo duže traje!

Takođe, trebali biste znati da ti steroidi imaju strašne posledice na organizam jer ubrzavaju rast. Imaju još opasniji učinak na žene, jer uzrokuju promene u njihovim hormonima, a to dovodi do toga da su žene sklonije rastu ciste na materici i grudima.

"ZBOG SOLARIJUMA UMALO NISAM UMRLA!" Otišla kod lekara zbog fleke na licu, a saznala je zastrašujuću vest! Ostala bez pola nosa, preživela horor zbog greške koju mnogi prave!

Podelite ovo upozorenje sa osobama za koje znate da vole u većim količinama jesti pileća krilca, a naravno gledajte da kupujete piletinu od proverenih, domaćih proizvođača.

piletina, žena, hrana
Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi