LEKARI OTKRILI I SVE IZNENADILI! Evo sa koliko godina je najbolje roditi PRVO DETE!

Ovo nismo očekivali.

Trudnica Trudnoća
Foto: Shutterstock

Mnoge žene odgađaju trudnoću zbog raznih razloga, poput života bez brige, razvoja karijere ili putovanja sa supružnikom.


1. Svi ovi razlozi protive se teorijama koje tvrde kako je najbolje imati dete u 20-ima.

Te se teorije menjaju i evoluiraju. Koje je razdoblje idealno? Protivno ustaljenom mišljenju, istraživanje koje je proveo dr. John Mirowsky, sociolog sa sveučilišta u Texasu, otkrio je kako je savršeno razdoblje za trudnoću oko 34. godine.

2. Ovo su činjenice

Stručnjak za žensko zdravlje izjavio je kako je idealno da žena zatrudni oko 34. ili 35. godine zbog toga što u 20-ima žene mogu razviti razne bolesti. U 34. godini ženino je telo u najboljem stanju i zdravlju za trudnoću. Mirowsky je isto tako istaknuo kako bi žene trebale biti oprezne s trudnoćom u kasnim 30-ima. Žensko telo kako stari, tako i razvija rizik od raznih bolesti i komplikacija reproduktivnog sistema.

Trudnica Trudnoća Ultrazvuk
Foto: Shutterstock

3. Drugi psiholozi slažu se s teorijom dr. Mirowskog

Žene oko 34. godine nalaze se uglavnom u stabilnim vezama s partnerom, imaju idealan omjer energije i vitalnosti, ostvarile su određenu razinu profesionalne karijere i dovoljno su zrele za odgoj druge osobe. Sva ova iskustva ukazuju da je sredina 30-ih godina idealna za trudnoću.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi