Dženifer Anisten
Shutterstock
Dženifer Anisten

Shutterstock

Dženifer Anisten, Foto: Shutterstock

Čuvena Rejčel iz "Prijatelja", koja je mnogima omiljeno filmsko lice, poznata je i kao pristalica zdravog života: ona obožava jogu, a njena ishrana se bazira na sada veoma popularnoj autofagiji, odnosno fastingu koji praktikuje i Novak Đoković.

Novak Đoković

Instagram/DjokerNole

Foto: Instagram/DjokerNole

Dženifer jutro započinje šejkom, a dan završava kaloričnijom večerom. Glumica se navodno budi oko 9 i prvo pije svoj sok od celera, a onda meditira i vežba.

- Kad se probudim, popijem toplu vodu sa limunom, a zatim popijem ili šejk ili ponekad pojedem avokado i jaja, što mi je omiljeno za obrok. U sve uvek stavim i malo kokosovog ulja. Ponekad jedem kašu od prosa sa bananom ili zobene pahuljice sa umućenim belamcem - ispričala je Aniston za "Elle".

Dženifer je otkrila da za ručak obično jede "neki oblik povrća ili salate sa proteinima – prilično jednostavno".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 28, 2019 at 4:23am PST

Njen lični trener Lejon Azubujke rekao je za Women’s Health da je glumicu savetovao da jede namirnice bogate hranljivim sastojcima, koji su dobro izbalansirani i sadrže zdrave ugljene hidrate, kao i proteine. Preporučuje i zeleno i lisnato povrće.

-Voli avokado, kokosovo ulje, losos, riblje ulje – sve što su dobre masti je sjajno - ispričao je trener o ishrani Anistonove.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 28, 2019 at 4:23am PST

Glumica za večeru jede sličan obrok kao za ručak: proteine uz salatu ili povrće. Iako izbegava ugljene hidrate u vidu testa, ni Dženifer ne može da odoli dobroj pasti s vremena na vreme. Ranije je izjavila da ju je tadašnji suprug Džastin Tero naučio da pravi karbonaru – koja se tradicionalno sprema sa jajima, slaninom i parmezanom.

Komentari (1)

beba

05.08.2020 14:01

Samo sto Nole lici na kostur i strasno je poruzneo...