Crni luk
Shutterstock
Štitna žlezda, grlo

Profimedia

Foto: Profimedia

Ruski lekar dr Igora Knjazkina iz Sankt Peterburga preporučuje luk u lečenju štitne žlezde.

Uveče, pre odlaska u krevet, uzmite glavicu crnog luka i presecite je na dve polovine, tako da sok curi iz njih. Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitnjače ovim polovinama crnog luka, prvo jedan režanj, pa onda drugi.

PROČITAJTE I:

 

Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok deluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne žlezde.

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problem sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će - pevati!

Pevačica, pevanje, muzika, ples, mikrofon

Shutterstock

Foto: Shutterstock

On kaže da su štitna žlezda i uopšte, celi endokrini sistem, tesno povezani sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi.

Štitna žlezda boluje kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osećajem duboke povređenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje bolovati. Emocije moraju biti pokretne.

Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija pevanjem. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma.

Doktorka otkrila pravu istinu da li zaista možemo dobiti upalu mozga zbog ove navike!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 08:52 Zašto je zimi mokra kosa problem? Foto: Shutterstock "Ne možeš napolje mokre kose" ili "Osuši kosu barem dva sata pje nego izađeš napolje", rečenice su s kojim smo manje više svi odrastali. Na pitanje "zašto" obično bi dobivali odgovor: razbolećeš se, iskriviće ti se lice ili dobit ćeš upalu mozga.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne