Skener rak bolest bolnica
Shutterstock
Cvekla, napitak, sok

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava, tvrdio je Rudolf Brojs koji je izlečio preko 45.000 ljudi. Rudolf Brojs iz Austrije ceo svoj život je posvetio pronalaženju najboljeg prirodnog leka protiv raka.

PROČITAJTE I:

 

Napravio je poseban sok, koji je davao odlične rezultate u lečenju ove bolesti. Prema njegovom mišljenju, rak može da se preživi samo uz pomoć belančevina. Zbog toga je razradio poseban post u trajanju od 42 dana, tokom kojeg se piju samo čajevi i poseban sok od povrća, a glavni sastojak je cvekla. Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava.

Brojsovu sok se pravi samo od ekološki gajenog povrća. Sok može da se napravi kod kuće od domaćeg povrća. Sastoji se od: cvekle (55%), šargarepe (20%), korena celera (20%), krompira (3%) i rotkvice (2%). Važno je napomenuti da se sa sokom od cvekle ne bi smelo preterivati, već ga je potrebno uzimati onoliko koliko organizam u ovoj terapiji sam traži. Cvekla je već tradicionalni i poznati lek za leukemiju.

Tumor, rak, kancer, bolest, leukemija, bolest

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain, koja ima antikancerogena svojstva. Terapija cveklom, koja podrazumeva svakodnevno uzimanje soka od cvekle ili sirove rendane cvekle ima dokazano pozitivan efekat na leukemiju i mnoge druge vrste raka, o čemu svedoče hiljade ljudi. Ali, redovno konzumiranje cvekle pomaže i protiv bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom, a vlakna koja sadrži cvekla mogu da smanje nivo holesterola u krvi i do 40%.

Cvekla je poznata i po tome što normalizuje krvni pritisak i pomaže u očuvanju elastičnosti krvnih sudova. Cvekla sprečava i leči proširene vene, ako je svakodnevno konzumiramo. Gvožđe iz cvekle je moćno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi. Upravo zbog toga cvekla je efikasna u lečenju mnogih bolesti, uzrokovanih toksinima.

PREPORUČUJEMO:

 

Cveklu bi posebno trebalo da konzumiraju trudnice jer je bogata folnom kiselinom, što sprečava mnoge bolesti novorođenčadi. Osim toga, sok od cvekle stimuliše rad jetre i žuči i sprečava zatvor, au kombinaciji sa šargarepom, cvekla je odličan lek za giht, bolesti bubrega i žučne kese. Ali, njena lekovitost ni tu ne prestaje, cvekla je neverovatno lekovita i pomaže i kod glavobolje, zubobolje, dizenterije, bolova u kostima, kod kožnih i menstrualnih tegoba.

NAJGORI OBLIK ZLOĆUDNE BOLESTI

Novi tretman u lečenju raka pluća može da dovede do toga da se pojedine vrste raka pluća bukvalno istope i znatno produžava život pacijenta. Rezultati istraživanja saopšteni su na godišnjem zasedanju američke Asocijacije za istraživanja raka u Čikagu. Ovo je do sada najveća pobeda u oblasti imunoterapije, koja je korišćena u lečenju oblika raka koji su veoma napredni. Lečenje radi tako što pojačava imuni sistem koji onda mnogo bolje napada ćelije raka. Kada je ova terapija primenjena na pacijentima koji boluju od raka pluća, primećeno je da oni žive znatno duže.

600 pacijenata primilo je kombinaciju hemoterapije i imunoterapijskog leka zvanog Kejtruda, piše nipost.com. Pacijenti koji su primili imunoterapiju imali su 51 posto manje šanse da umru kada prime i hemoterapiju od onih koji su dobili samo hemoterapiju. Prema drugom istraživanju, samo je jedan od 20 pacijenata koji su uzeli imunoterapijski lek Opdivo pre operacije umro je od raka.

Tumor, rak, kancer, bolest

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Mislim da će imunoterapija da napravi veliku razliku vremenom u lečenju raka. Imaćemo veliki porast preživelih u narednih 20 godina, što je bilo jako teško prognozirati pre 10 ili 15 godina, rekao je doktor Bendžamin Nil direktor Centra za rak Laura u Isak Perlmuter. U svojoj knjizi 'S.mrt raku' doktor Harold Manner tvrdi da je procenat izlečenja viši od 90 posto, a ujedno navodi i spisak namirnica bogatih ovim važnim vitaminom.

Rak je jedna od najrasprostranjenijih bolesti koja više nije rezervisana samo za starije ljude - od njega oboljevaju i mlađe osobe pa čak i bebe. Jedini službeni lek za rak je hemoterapija, a mnogi je lekari nazivaju i 'otrovom koji leči', jer uz kancerogene, ubija i zdrave ćelije te uništava imuni sistem. Doktor Harold V. Manner, inače profesor biologije i pročelnik Univerziteta Lojola u Čikagu, kategorički tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17. Uporedio je rak sa skorbutom, stanjem koje izaziva oticanje tkiva, promene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu.

Naknadno je otkriveno da je skorbut zapravo nedostatak vitamina C. "Oni koji boluju od raka trebaju prvo znati šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje. Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17 ", tvrdi doktor.

Kajsija Kajsije

Shutterstock

Foto: Shutterstock

SAVETI ZA LEČENjE RAKA

Manner veruje da je za lečenje i prevenciju raka sasvim dovoljno svakog dana pojesti 15 do 20 jezgri iz koštice kajsija. Naime, on smatra kako je lek za rak leatril, sastojak koji se dobija iz amigdalin - poznatijeg kao vitamin B17. takođe, savetuje konzumiranje klica pšenice za koje se veruje da su čudesan lek koji sprečava i leči rak.

ŠTA JE VITAMIN B17

Vitamin B17 (laetril, amigdalin) je prirodni sastojak, koji se nalazi u mnogim namirnicama. Amigdalin je prvi put otkriven 1830. u gorkom bademu. Ernst. T. Krebs, Jr. (1912 - 1996) je biohemičar koji je prvi promovisao amigdalin kao lek protiv raka početkom 1950 godine. Vitamin B17 u većim količinama možete pronaći u ... divljim kupinama trešnjama Kako koristiti vitamin B17 Za preventivu, dovoljno je redovno jesti hranu bogatu vitaminom B17.

Na primer, pojedete li dnevno 3 jabuke s kosticama, opskrbit ćete organizam dovoljnom količinom B17 za dnevne potrebe. Što se konzumiranja semenki kajsija tiče, zdrav razum nalaže da ih se odjednom ne pojede više nego što bismo pojeli svežih kajsija. Dakle, kad pojedete marelicu, razbijete košticu pa sažvaćite i bademast jezgru. Uopšteno, preporučuje se konzumirati 5-7 semenki kajsija na dan.

Jabuka, Jabuke

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Oboleli od raka tokom dana bi trebalo da uzimaju jednu do dve semenke na sat, no najbolji rezultati postižu se konzumiranjem 3-5 semenki svakih sat vremena tokom dana. Ipak, to uveliko varira od osobe do osobe, zavisno o telesnoj težini. Kao smernica, može se uzeti 1 semenka na svakih 4,5 kg. telesne težine. Preporučuje se da ne uzimate više od 35 koštica kajsije dnevno. Kao preventiva laetril je pokazao stopostotnu efikasnost, no što je s obolelima? Mogu li se oni izlečiti uzimanjem vitamina B17? Jest, mogu, pod uslovom da njihovi vitalni organi dotad nisu nepopravljivo oštećeni prethodnim tretmanima, poput hemoterapije i zračenja.

Od Krebs otkrića 1952 godine, do danas, beleži se na hiljade izlečenja maligne bolesti u terminalnoj fazi, uz pomoć laetrila. Većina njih opisana je u 30-tak objavljenih radova s potpisom uglednih lekara. U terapijske svrhe laetril se može uneti u organizam konzumiranjem semenki ili ulja kajsije, ili u tabletama i injekcijama laetrila.

B 17 uistinu bismo mogli nazvati vitaminskom bombom koja ima sposobnost razoriti ćelije raka, no ne smemo ispustiti iz vida da terapija tim vitaminom sama po sebi neće izlečiti rak, iz jednostavnog razloga što je pojava te bolesti posledica ukupnog poremećaja metabolizma. U skladu s tim, pri lečenju raka nužno je ceo metabolizam dovesti u red.

Treba pripomoći ukupnom metaboličkom terapijom koja se temelji na unosu enzima i cinka. Bez enzima i cinka, lečenje Laetrilom neće biti uspešno. Usto, preporučuje se uzimanje magnezijuma, selena, mangana, te vitamina C, A, E, B6, B9 i B12. Često nas zdravstvene probleme teraju u potragu za prirodnim rešenjima. I tako, na sopstveno čuđenje, često otkrivamo da su najbolja rešenja u pravilu najjednostavnija.

Najbolji način kako da razlikujete različite respiratorne probleme kod mališana!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 09.10.2019. 09:21 Dečji kašalj uvek zabrinjava roditelje, naročito ako mališan ima napade usred noći. Iako kašalj često samo zvuči strašno, zapravo je u najvećem broju slučajeva reč o sasvim bezazlenoj pojavi. Foto: Shutterstock Treba znati da je to zaštitna reakcija organizma, koji refleksno pročišćava disajne puteve od šlajma i drugih izlučevina.

 

BONUS VIDEO:

Anketa: Šta građani misle o protestu taksista