STANJE SE NEPRESTANO POGORŠAVALO! Bila je TROVANA 37 godina, 100 doktora nije moglo da nađe uzrok! Ubijalo ju je ono što svi IMAMO U KUĆI!

Vodite računa o svom životnom prostoru...

Bolnica, lekar, doktor, medicinska sestra
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nepokretna Dana Anhalt je bila lagano trovana punih 37 godina, a čak 100 doktora bezuspešno je pokušavalo da ustanovi uzrok njenog stanja.

Očajna Dana je isprva bolovala od meningitisa, infekcije sinusa, raznoraznih napada, migrena i hormonskih problema, koji su počeli još dok je imala 16 godina. Čak je patila od užasnih alergija i neprestano je gubila na kilaži.

Ova, sada 37-ogodišnja žena iz Hangtingtona u New Yorku je čak dobila dijagnozu Lajmske bolesti 2016. godine. Uprkos terapijama, njeno stanje je nastavilo da se pogoršava.

Danina porodica je uzrok njenog stanja pronašla sasvim slučajno i to tek kada su osetili čudan miris koji se širi iz podruma, koji je bio preplavljen crnom otrovnom buđi.

Buđ, vlaga, stan, kuća
Foto: Shutterstock

Veruje se da je ova otrovna buđ u njenu kuću ušla nakon poplava koje su se desila u kući još dok je dana bila mala.

"Ispostavilo se da sam provela 37 godina pomalo se trujući iznutra. Nije bilo lako uraditi sve naknadne testove, ali na kraju decenije mog mučenja imaju neki smisao", rekla je Dana.

Povezane vesti

 • Korisnik: sveznalica
  26/05/2019 - 06:32
  Ovo zna svaki iole pametan čovek, znači da je ova porodica bila glupa i nemarna
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi