MUŠKARCI, ODMAH PRESTANITE DA RADITE OVO! Ako pokušavate da dobijete bebu, morate znati da je jedna stvar ključna šest meseci pre trudnoće!

Odaberite prioritete!

Majka, beba, porodilja, porodilište
 Foto: Shutterstock

Evo šta kaže doktor – muškarci treba šest meseci pre partnerkine trudnoće da prestanu da rade ovo!

 


Dr Džiabi Kin sa Univerziteta u Kini kaže da muškarci treba da prestanu da piju alkohol šest meseci pre začetka bebe – u suprotnom, rizik od srčanih problema kod deteta se povećava za 44 odsto!

PREVARA PRODAVACA KOJA VAS MOŽE KOŠTATI ZDRAVLJA Spisak od 12 namirnica s pijace koje se prskaju sa ubedljivo najviše pesticida!

Beba
Foto: Shutterstock

Već je poznato da je opasno da žene u trudnoći piju alkohol, a sada je prva studija ove vrste utvrdila da je opasno i da muškarci piju alkohol, čak i neko vreme pre začeća.

UOČITE SAMI NEKE PROMENE, REAGUJTE NA VREME Pažljivo proučite ovih 5 načina za rano otkrivanje kancera!

- Kada pokušavaju da dobiju bebu, muškarci ne bi trebalo da piju alkohol bar šest meseci ranije, tvrde i dr Kin. Iako naša studija ima ograničenja, na primer, nisu ispitivani efekti različitih alkoholnih pića, indicira da bi muškarci i žene koji planiraju bebu trebalo da odustanu od alkohola.

On dodaje da žene ne bi trebalo da piju alkohol bar godinu dana pre začeća, a svakako ne bi trebalo ni u trudnoći!

Zbog nemarnosti i pozajmljivanja ovih stvari možete se zaraziti virusima poput hepatitisa i HIV-a!

AUTOR: BuzzFeed/M.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 10:40 Deljenje higijenskih elemenata s prijateljima, članovima porodice i partnerima ponekad je neizbežno. Foto: Shutterstock, ilustracija Koliko ste puta pozajmile dečkov brijač ili sestrine makazice za nokte? Iako vam se čine bezazlenima, ovakve vam stvari mogu ozbiljno narušiti zdravlje.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi