NAŠLA VERENIKA PREKO APLIKACIJE DOK JE BILA TRUDNA SA DRUGIM: Iako nas deli 7.000 kilometara, naša veza će uspeti!

Mnoge je šokirala životna priča ove žene

par
Foto: Printscreen/Instagram

Rejčel (33) iz Novog Meksika čekala je drugo dete sa partnerom, a jednog dana slučajno je počela da se dopisuje sa Džonom (36) iz Vestona u Engleskoj.

Bez obzira na udaljenost, postali su jako bliski - toliko da je ona ostavila partnera i oca svoje dece, spakovala kofere i nakon godinu i po dana veze putem Interneta, odlučila da pređe pola sveta kako bi ga videla prenosi britanski portal.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jon & Rachel Walters (@followourfairytale)

Za emisiju kablovskog kanala TLC, Rejčel je pričala o Džonu.

- Džon je sladak, duhovit i romantičan. Godinu i po dana čekam da se vidimo uživo. Osim kofera, sa mnom ide i 8-mesečna beba Lusi. Zaista mislim da smo Džon i ja suđeni jedno drugom i mislim da će biti odličan otac. Neki ljudi misle da je suludo da putujem tako daleko sa bebom kako bih se upoznala sa muškarcem. Lusi i ja dolazimo u paketu, moram videti može li on to da prihvati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jon & Rachel Walters (@followourfairytale)

Džon kaže da je nervozan, ali ako ovo između njih nije ljubav, onda ne zna šta je. Rejčel l dolazi samo privremeno u Englesku, moraće da se vrati zbog starije ćerke. Par se nada da će Džon uspeti da dobije partnersku vizu kako bi se mogao preseliti u Albukerki i živeti sa Rejčel i decom, no to nije tako jednostavan proces, pogotovo što Džon kažnjavan u prošlosti.

-Proces dobijanja vize može potrajati i tri godine, a može se dogoditi da bude odbijen... Ipak, nadamo se najboljem - kaže Rejčel i dodaje da vreme neće uticati na njihov odnos.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jon & Rachel Walters (@followourfairytale)

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi