ŠOKANTAN ODNOS Nakon udaje za 24 godine starijeg sultana život joj se pretvorio u pravi pakao!

Problemi počeli nakon 2 dana od venčanja...

Muhamed V of Kelantana
Muhamed V of Kelantana, Foto: Shutterstock

 

Ljubavna priča mlade ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja - sultana Muhameda V od Kelantana već mesecima je u fokusu svetskih tabloida, odnosno njihov razlaz i peripetije koje su ga pratile.

Njihov odnos je bio šokantan od samog starta, počev od 24-godišnje razlike u godinama preko kulturoloških suprotnosti... No, sve je bilo kratkog veka - samo nekoliko meseci kasnije ova ljubav je pukla, a Muhamed je otišao toliko daleko da tvrdi da sinčić Leon kog su dobili tokom braka nije njegov.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

Ova 27-godišnja lepotica sada je rešila da progovori o svemu, te je iznela brojne gnusne detalje njihovog odnosa.

Između ostalog prisetila se i neprijatnog iskustva samo dva dana nakon venčanja - tada je sultanu zazvonio telefon, a na ekranu je pisalo Bob.

"Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon", ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

"Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se venčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke nerešene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina", kaže lepa Ruskinja, istakavši da je ta Čehinja kontaktirala i njenog oca kome je takođe tvrdila da je u braku sa prebogatim milijarderom još od 2010.

Gore pomenuta Dijana Petra navodno neprestano šalje preteće poruke Oksani i njenim prijateljima, u kojima tvrdi da će je "otrovati", te da je i život devetomesečnog Leona u opasnosti.

Inače, Muhamed je morao da abdicira upravo zbog Oksane, odnosno zbog detalja iz njene prošlosti. Naime, ova Ruskinja je imala s*ks pred očima javnosti - u bazenu tokom učešća u jednom rijaliti šouu, a to je kralja koštalo prava i titule zbog strogih muslimanskih pravila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi