Najbolje čuvana tajna: Biljku stavite baš u ovaj ćošak, većina ljudi ne zna koliku ima moć za privlačenje novca

Svi pričaju o dnevnoj sobi a ovaj ugao zaboravljaju!

biljka, maranta leuconeura
Foto: shutterstock

Feng šui smatra uglove veoma moćnim, u njima se zadržava energija odnosno či. Energija može biti jača, ili može biti slabija ili čak "stajaća", pa je na vama da je aktivirate uz primenu feng šui principa.

Ako želite da privučete novac, već znate koji je najvažniji deo stana i šta bi sve u njega trebalo da stavite, ali ovaj deo verovatno zanemarujete jer niste znali da je važan, a jeste.

Stanite na vrata svog doma, kao da ulazite u njega. Ugao koji vidite pred sobom, koji je najbliži vratima i nalazi se dijagonalno od njih, je ugao na koji bi posebno trebalo da obratite pažnju. Najverovatnije pričamo o predsoblju pa najpre pripazite da ne pravite grešku zbog koje vam novac "beži" u toj prostoriji!

U ovaj ugao stavite nešto ljubičasto, ta boja moćno privlači izobilje, ili biljku u saksiji. Njen rast i napredak moćni su simboli za privlačenje novca, a pročitajte i koje biljke privlače novac.

Za kraj, ako je moguće, u taj ugao stavite nešto vezano za vodu, makar to bila i slika na zidu, ili kristal citrin, jedan od najmoćnijih kada su u pitanju kristali koji privlače novac.

Pročitajte i trik sa sićom koji privlači novac, šta bi trebalo da držite u novčaniku da biste ga imali više i proverite da li vaš oblik tašne "tera" novac iz vašeg života.

Sličajne tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi