(R)EVOLUCIJA ŽENSKE PROPASTI Muškarcima se ne sviđa ono što vide, već ono što im mi namećemo

Jadne, male, jake, mi

 

super žena
super žena, Foto: Shutterstock

 

Ok, prošla su vremena Vudstok revolucije i vazda smo se borili za neka prava, a pozivali se na dobročinstvo. Došla su, nedugo zatim, tehno vremena koja su podrazumevala, opet muzičke pokrete, uz nove opijate, ali i znatni napredak tehnologije.

Stopili smo se, ali u tom stapanju, boje su se razlivale, pa smo dobili, neželjeno, nove društvene podele: pušači - nepušači, Hrvati - Srbi, zaposleni - blejači po birou, gejevi i strejteri, bogati i nepoželjni, podobni i buntovnici... i tako u nedogled.

Društvo se pocepalo, razdvojilo i usitnilo na komade. Komuna, zajednica je prestala da postoji, postali smo individualci sa željom za pripadanjem, ali bez mesta gde bismo istinski mogli pripadati.

strast
 Foto: Shutterstock

 

Tako su i žene našle svoje mesto u socijalnom haosu, pa su se osilile da traže ravnopravnost. I ok bi to zvučalo da nas fizionomijom datom rođenjem ne blokira ona činjenica da on ima penis, a ona vaginu. Tako je ona rešila da sazna šta je alnaser, da postane samostalna, da raz*ebe porodicu i krene sama svoj put. Jer ona to zna, ona to može!

Zaboga, ne možemo se deliti na jači i lepši pol, danas smo svi jednako lepi, i jednako jakE. Ne koriste suplemente samo bodibilderi, koriste ih i bodibilderke. I nije ona policajac, ona je policajka, od imenice ženskog roda.

strast
 Foto: Shutterstock

 

No, šalu na stranu, al' pogledajmo darge moje sapolnice, dokle smo dogurale. Srećna, a sama? Ne mogu da se oni nose sa jakim ženama? Istina ili zabluda, pokazaće vreme pred nama, nove generacije kojima u tanjir sipamo porciju ovog opijuma obmane.

Evoluirale smo toliko da smo i muške mozgove napujdale svim tim edukativnim programom potčinjenosti. Daleko smo odmakle od tog položaja, ali ima nešto u našem estrogenu što na ne da da se zaustavimo, zato nemojete se buniti ako vaš mužjak krene da "atakuje" neku "silikonsku propast", same smo ih napravile, baš mi, jer muškarcima se ne sviđa ono što vide, već ono što im mi namećemo

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi