STEREOTIPI SE ŠIRE KAO POŽAR Muškarci odmah pomisle ovo kada vide ženu sa flašom piva u ruci!

Šokantni rezultati nove studije pokazuju da su se stereotipi o ženama koje piju alkohol još više pogoršali

Devojke, žurka, zabava, devojka
Foto: Shutterstock Ilustracija

U seriji eksperimenata u kojima je učestvovalo 400 muškaraca i žena, istraživači su pronašli da najobičniji prizor žene koja drži čašu alkoholnog pića u ruci prikazuje ženu u negativnom svetlu.

 

Žene koje su umesto čaše vode držale čašu piva u ruci bile su okarakterisane kao "seksualno dostupnije", da ne kažemo lake.

Sa muškarcima, naravno to nije bio slučaj, pa se došlo do zaključka da je razlika među polovima podložna stereotipima više nego ikad. To je posebno opasno jer znači da je manje nego ikada ljudi spremno da interveniše u situacijama u kojima je žena u riziku.

ZA BLISTAV SJAJ KAO IZ FRIZERSKOG SALONA Masna kosa postaće prošlost ukoliko je isperete ovim biljnim čajem!

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

- Žena koja pije alkohol automatski je označena za razliku od muškarca koji pije alkohol - kaže Žanin Skorinko, profesorka koja je učestvovala u studiji. Ovo je posebno šokantno jer je držanje pivske bočice povećalo percepciju intoksikacije i pojačalo utisak seksualne dostupnosti za žene, ali ne i za muškarce.

Majka dozvolila sinovima da se tetoviranju kanom na moru: Posledice su bile strašne, vrištali su od bolova!

AUTOR: Dejlimejl/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 14:46 Bezazleno bojenje kanom dobilo je neviđene posledice. Ova majka širi svest i upozorava Foto: Printscreen Facebook Majka je ostala užasnuta nakon što su njeni sinovi blizanci pretrpeli hemijske opekotine od privremenih tetovaža crnom kanom, koje su uradili dok su bili na odmoru.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi