ODLIČAN IZBOR ZA DANAŠNJI RUČAK! Rolovana piletina: Od sada ćete je samo ovako praviti!

Od jednog belog mesa dobijate 3-4 komada rolovane piletine.

piletina
Foto: Printscreen Youtube / Food Wishe

Ukusan i izdašan ručak koji svako voli.

Sastojci i količina

pileće belo meso 700 g
kačkavalj 200 g
šunka 200 g
pavlaka za kuvanje 100 ml
so po ukusu
biber po ukusu
peršun po ukusu
bosiljak po ukusu
majčina dušica po ukusu
senf po ukusu
soja sos po ukusu
maslinovo ulje 50 g

DA LI ĆE ROLOVANA PILETINA BITI VAŠ IZBOR?

Ukupan broj glasova: 0

  • Da!: 0% (0)
  • Za viken obavezno!: 0% (0)
  • Često imamo na stolu!: 0% (0)

Kako pripremiti

Belo meso prvo iseći na tanke šnicle, pa istanjiti tučkom za meso. Zatim šnicle spojiti u komad 15x10 cm. Posoliti, pobiberiti, pouljiti meso, zatim na njega staviti listiće šunke, i po ivici kačkavalj. Zatim pileću šniclu urolati i čačkalicom spojiti. Ređati u pouljeni vatrostalni pekač. Kada sve urolate, pouljite još malo odozgo, zatim premažete senfom i soja sosom. Vatrostalni pekač prekrijte folijom. Pecite 30 minuta na 200 stepeni. Zatim sklonite foliju, dodajte pavlaku za kuvanje, biber, peršun, bosiljak, majčinu dušicu i malo parmezana. Vratite u rernu na još 15 minuta. Služiti prohlađeno.

Prijatno! 

Više vesti o sličnim temama potražite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi