MORATE PROBATI! Punjena mini pogača, mekana kao duša! Pravićete je neprekidno!

Izgleda fantastično. A tek ukus...

Česnica, pogača
Foto: shutterstock

Potrebno je:

- 350 gr. brašna

- 120 ml. mleka

- 10 gr kvasca svežeg

- 1 kašika ulja

- 1 kašičica šećera

- malo soli

 

Nadev:

- 100 gr sira tvrdjeg

- 100 gr suve kobasice

- malo suvog vrata

- paradajz čeri

- masline

- malo ruzmarina

- 3 čena belog luka

NIKO GA NE MOŽE VIDETI! Iza debelih zidova krije se najveća tajna na svetu! Recept za planetarno popularno piće zna samo dvoje ljudi!

Beli luk, luk, povrće
Foto: Shutterstock, ilustracija

Priprema:

U mlako mleko dodati šečer i kvasac pa kad se istopi dodati ulje brašno i so i zamesiti glatko mekše testo. Ostaviti pola sata da se odmori pa ga prebaciti u manji pleh koji je obložen pek papirom.

U testo ubaciti šećer, suvi vrat paradajz sečene na pola beli luk sečen na četvrtine..

Premazati uljem iskidati ruzmarin pa pobacati preko pogače, krupnu so kim

Peći na 200 stepeni C 35 min.

Hrskave slane punjene palačinke, savršen spoj ukusa pripremljen na jednostavan način!

AUTOR: Bakinakuhinja/M.M. DATUM I VREME: 04.11.2019. 08:22 Slane palačnike su omiljena večera svih ukućana. Evo kako da ih napravite na jednostavan i brz način, a da pri tom ne žrtvujete divan ukus.

 

BONUS VIDEO:

Našminkajte sami jezivu masku za Noć veštica! Krvava bundeva korak po korak

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi