BAKINA KUHINJA
bakina kuhinja
BAKINA KUHINJA

bakina kuhinja

Foto: bakina kuhinja

Potrebno je:

1 par pilećih grudi
3 čena belog luka
malo karija
soli bibera
1 kašika soja sosa
1 kašika brašna
ulje

Priprema:

Snicle ako su deblje malo izlupati preko folije. Posoliti u činiju sopati ulja zatim malo soja sosa karija i sve izmešati.

Sipati na šnicle i izmešati. Pržiti na grilu ili teflonskom tiganju oko 15-20 min da lepo porumeni Može se na početku poklopiti da se malo izdinstaju.

DA LI ĆETE PROBATI NAŠ RECEPT?

 

Ulje koje je ostalo od šnicli sipati u manju šerpicu pa ubaciti brašno i izdrobljen beli luk i pržiti da brašno i luk dobiju kremastu boju . Dodavati vodu i mešati do željene gustine treba biti redji sos koji dobro provri.

BAKINA KUHINJA

bakina kuhinja

Foto: bakina kuhinja

Isključiti pa dodati soli, bibera, soja sosa i peršunovog lusta. Šnicle poredjati u tanjir i preliti sosom. 

Odmah služiti dok je toplo. Neopisivo dobro pokreće sva čula ..Pišite kako Vam se dopada.. Prijatno...

PROČITAJTE JOŠ: