U PEKARI NEĆETE NAĆI OVAKAV SPECIJALITET Pica Meksikana na srpski način, toliko dobra da ćete praviti duplu meru

Prilagođena našim ukusima i sastojcima koje imamo

pica, brza hrana, jelo
Foto: youtube.com/printscreen

Sastojci za nadev:

700 gr mlevenog mesa
1 konzerva paradajz pelata, najbolje pasirani, suprotno sami to uradite
50 ml ulja
1 glavica crnog luka
suvi začin, biber, so
voda za nalivanje
ljuta paprika sveža, debela
sir po izboru ( koristila sam dve vrste, mocarelu i kačkavalj ) količina takodje po izboru, neko voli više a neko manje, odokativno 150 – 200 gr po jednoj
origano, masline
babura paprika i crni luk, za odgore
za premazivanje tesa najbolje je koristiti mleveni peradajz pelat, ali ako se nema odlična zamena je mešavina paradajz soka i kečapa, pola – pola, dobićete kiselkasto slatkasti premaz, koji ima odličan ukus na pici

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi