PELAT U TEGLI! Ovom italijanskom sosu niko ne može da odoli, a evo kako ga možete spremiti

Uživajte u divnom obroku...

Paradajz, slanina
 Foto: Shutterstock

Sastojci:

2kg paradajza

2 kašičice šećera

2 kašičice soli

malo svežeg bosiljka

Bosiljak Začin
 Foto: Shutterstock

Priprema: Paradajz zaseći na krstiće, pa spuštati prvo u ključalu vodu na 30 sekundi, zatim iz ključale u hladnu na 30 sekundi. Ovim postupkom postižemo da se paradajz lepo oguli od kožice. Oguliti paradajz i seći ili na polovine ili na četvrtine u zavisnosti od želje. Redjati u sterilisane tegle, i dodati listiće bosiljka po želji i ukusu. Dobro zatvoriti. Zatim ih kuvati u vodi 35 do 40 minuta. Ostaviti da se same ohlade, najbolje preko noći. Prijatno!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi