GOTOV ZA TREN OKA! Ovaj kolač je idealan i za početnice! Svima uspeva, a ukus je neverovatan!

Brzinski kolač koji ćete uvek praviti, a savršen je da ga jedete u kaficu sa porodicom ili prijateljima

Juliška, brauni, kolač, čokoladni kolač, desert, slatko
JFoto: Shutterstock

Sastojci za koru:

5 jaja
100 ml mleko
100 ml ulja
250 grama šećera
250 grama brašna
1 kesica praška za pecivo
2,5 kašike kakaa

 

Sastojci za fil:

1 litar mleka
3 kesice pudinga od vanile
6 kašika šećera
500 grama kisele pavlake
5 kašika šećera u prahu

POGLEDAJTE OVDE JOŠ ZANIMLJIVIH RECEPATA

Priprema:

Skuvajte puding i ostavite da se ohladi. Umutite koru od navedenih sastojaka. Smesu sipajteu pleh obložen papirom. Kašikom vadite puding i stavljajte preko mase. Pecite na 180 Celzijusa oko 40 minuta. Dok se kora peče umutite kiselu pavlaku sa šećerom. Deset minuta pred kraj pečenja izvadite kolač iz rerne i sipajte umućenu pavlaku sa šećerom. Kolač ohladite, secite na kocke i poslužiti uz kafu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi