TAMAN ZA KRAJ LETA Lagana kapreze salata, ali na drugačiji način! Spremite se za fuziju ukusa

Ukus ražnjića je isti kao i dobro poznata kapreze salata, ali nekako - slađi

Kapreze
Kapreze, Foto: Shutterstock

Ne znate šta bi jeli, ali znate da želite da to bude nešto lako. Možda su kapreze ražnjići dobar izbor. Od prave kapreze salate ih razlikuje samo veličina obroka.

Sastojci:

čeri paradajz
bebi mocarela
svež bosiljak
origano
maslinovo ulje
balzamik sirće
drveni štapići

Priprema:

Najvažnije je nabaviti najbolje namirnice, jer čeri paradajz mora da bude svež i lep, kao i listovi bosiljka.Operite čeri paradajz i listove bosiljka, a onda ih ređajte na drveni štapić. Prvi se štapićem probode list bosiljka, pa paradajz, pa mocarela i tako redom.

Na jedan štapić ne treba ređati više od tri paradajza i mocarele.

Kada su ražnjiži gotovi možete ih posuti suvim origanom i preliti maslinovim uljem, a prema ukusu i sa nekoliko kapi balzamiko sirća.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi