Hleb, pogača
Shutterstock, ilustracija
Hleb, pogača

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sastojci:

3 jaja
100 grama sirnog namaza
1/2 kašičice praška za pecivo
prstohvat soli

PROČITAJTE JOŠ:

 

Priprema:

Tepsiju stavite u zagrejanu rernu i pecite hlepčiće oko 25 minuta na 150 stepeni. Kada peciva izvadite iz rerne iznenadiće vas njihov izgled sličan kuvanom belancu, međutim ne dajte se zavarati, upravo takvi moraju da budu, ali ne i zadugo. Naime, nakon što se u potpunosti ohlade, peciva je važno staviti u posudu s hermetičkim poklopcem, pa ih ostaviti preko noći. U tom periodu u potpunosti će da promene teksturu i počeće da liče na hleb.

Pogača, hleb

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Komentari (1)

kvrcko

29.05.2019 22:24

Ako nećeš šećer , ti ćeš , holesterol ! Pa, biraj.