Kajli Džener
EPA
Kajli Džener

EPA

Foto: EPA

Kajli Džener, jedna od najuticajnih mladih žena na svetu, mnoge je iznenadila svojim omiljenim doručkom koji ima neke neočekivane sastojke i neobičan ukus.

Za svoj prvi obrok Kajli najviše voli da jede avokado tost – što nije ništa iznenađujuće, dok ne čujete na koji način ga ona sprema.

Ona je za sajt “Poosh”, koji inače vodi njena sestra Kortni Kardašijan, ispričala koja dva “tajna” sastojka dodaje u svoj doručak. Kajlin recept se sastoji od pet sastojaka, koji zajedno stvaraju miks „slatkog, začinjenog i slanog“. Njen doručak pogodan je i za vegane, a za spremanje je potrebno samo pet minuta.

Kajli Džener

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Osim samog avokada i začina, Kajli na svoj tost stavlja i med i alevu papriku. Čuli smo o medu na tostu ili avokadu na tostu, ali ova neobična kombinacija slatkog i ljutog ukusa će verovatno podeliti njene fanove, a kako se šale mediji, i samu američku naciju.

Dakle, ona prvo tostira hleb, zatim na njega namaže pire od avokada, pa malo meda, dok na kraju sve začini solju i alevom paprikom.

Ovo nije prvi put da Kajli deli svoje neobične verzije klasičnih jela. Ove godine u maju, 22-godišnjakinja je otkrila da pravi svoj francuski tost sa žitaricama i smeđim šećerom, koji dodaju teksturu klasičnom doručku. Nakon što hleb umoči u mešavinu jaja, mleka, ekstrakta vanile i cimeta, uvalja ga u smrznute kukuruze pahuljice, a zatim isprži i ukrasi šećerom u prahu.