TORTA, KUHINJA, SPREMANJE
Shutterstock
TORTA, KUHINJA, SPREMANJE

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Mi vamo dajemo recept kako da je napravite.

PROČITAJTE JOŠ:

Palačinke, palačnika, slatkiš, američke palačinke

Shutterstock, ilustracija

Potrebno je:

- 200 g medenog srca

- 3 pudinga od slatke pavlake

- 700 ml mleka

- 3 kašike šećera za puding

- 200 g kisele pavlake

- 100 g prah šećera

- 500 g jagoda

- 100 g maslaca

- 2 šlag pene

- čokolade za ukrašavanje

Priprema:

U pleh na dno poređati medeno srce, a preko staviti kremu, a na kremu uz ivicu pleha poređajte medeno isečeno srce. U sredinu poređajte cele jagode. Preko stavite ostatak krema i izravnajte. Dobro ohladite, pa dodajte umućen šlag. Ukrasite jagodama i rendanom čokoladom. Dobro ohladiiti i prijatno!

PREPORUČUJEMO I:

Torta, kolač, slatkiš, desert

Shutterstock, ilustracija