Brza torta od medenog srca i jagoda! Topi se u ustima čim je probate (RECEPT)
Mi vamo dajemo recept kako da je napravite.
PROČITAJTE JOŠ:
Potrebno je:
- 200 g medenog srca
- 3 pudinga od slatke pavlake
- 700 ml mleka
- 3 kašike šećera za puding
- 200 g kisele pavlake
- 100 g prah šećera
- 500 g jagoda
- 100 g maslaca
- 2 šlag pene
- čokolade za ukrašavanje
Priprema:
U pleh na dno poređati medeno srce, a preko staviti kremu, a na kremu uz ivicu pleha poređajte medeno isečeno srce. U sredinu poređajte cele jagode. Preko stavite ostatak krema i izravnajte. Dobro ohladite, pa dodajte umućen šlag. Ukrasite jagodama i rendanom čokoladom. Dobro ohladiiti i prijatno!
PREPORUČUJEMO I: