Juliška, brauni, kolač, čokoladni kolač, desert, slatko
Shutterstock
Juliška, brauni, kolač, čokoladni kolač, desert, slatko

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- 300 ml kisele vode

- 100 g šećera

- 250 g brašna

- šolja od 100 g griza

PROČITAJTE I:

 

- 100 ml ulja

- 1 prašak za pecivo

- 2 kašike kakaoa

- malo ruma

- 3 kašike džema po izboru

- malo cimeta

Cimet začin

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Priprema:

Sipati u činiju kiselu vodu, dodati sve sastojke, dobro izmešati i sipati u okrugli pleh koji ste obložili pek papirom.

PREPORUČUJEMO:

 

 

Peći na 200°C oko 45-50 min.

Odozgo možete da stavite vanilin šećer ili preliv čokolade. Seći isključivo hladan.

 

Sočna gibanica od suvog hleba, oduševiće vaše ukućane! (RECEPT)

AUTOR: Lisa/M.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 08:15 - 22.08.2019. 09:42 Ekonomičan doručak, a po mogućnosti i večera. Foto: Shutterstock, ilustracija Bogata večera ili ukusan doručak, na vam je da odlučite. Iskoristite suvi hleb i napravite sočnu gibanicu.

 

BONUS VIDEO:

Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!