Melanija Tramp
Profimedia
Melanija Tramp

Profimedia

Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Život Melanije Tramp uvek je obojen notom misterije. Rođena  je 26. aprila 1970. godine u Sevnici u Sloveniji. Otac Viktor bavio se prodajom auto delova, dok je mama Amalija bila zapolsena kao krojačica u fabrici.

Tek kao tinejdžerka sa todilteljima se seli u veći grad, Ljubljanu gde završava srednju školu za dizajn i fotografiju, a kasnije upisuje faklultet za koji se i dan danas sumnja da ga je ikada završila.

Jedna njena pojava na ulicama Ljubljenje u njenim tinejdžerskim danima, zauvek će joj promeniti život.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Jun 27, 2019 at 3:51pm PDT

Sa samo 16 godina bila je slučajno primećena od strane jednog fotografa. Tako počinje nejna modeling karijera.

Melanija je počela da obilazi sve evropske prestonice zahvaljujući dobrom plasmanu, a tako i njene studije bivaju zanemarene, ali njene ambicije usmeravaju se na savladavanje jezika. Ona perfektno govori nemački, italijanski i engleski pord maternjeg. Ovde se ujedno gubi is vaki kontakt sa njenim prijateljima iz Slovenije sa kojima se više nikada nije čula ni videla.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Sep 4, 2019 at 3:31pm PDT

Ipak, njene ambicije postaju usmerene i pekookeanski, te se 1996. godine seli u Ameriku. Međutim, prema tadašnjim standardima u svetu mode, Melanija je za modeling bila prestara, a to je izazvalo ogromno razočarenje i frustraciju devojke koja je želela da se popne na vrh lestvice modnog sveta.

Melaniju menjaju mlađi modeli što biva šok za nju budući da je iza sebe ostavila vratolaoman uspeh u Evropi. Međutim, ona nije odustajla i počinje da radi na reklamama za alkohol koje nisu mogle da rade mlađe koleginice, ali s druge strane malo angažmana je ne čini srećnom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Jan 22, 2020 at 3:26pm PST

Njena životna prekretnica dešava se u prestižnom klubu Kit Ket gde upoznaje Donalda Trampa. Priznaje da je bila smela da mu sama traži broj telefona, a onda mu se taktizirano javila sedam dana nakon žurke. Rekla je da je nije zanimao njegov novac urkos tome što je izazvala šok među tadašnjim prijateljima, budući da je Donald od Melanije stariji 24 godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Jun 25, 2020 at 3:35pm PDT

2005. godine par staje pred matičara, lepa mlada nosila je venčanicu vrednu 100.000 dolara. Godinu dana nakon toga, dobili su sina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Feb 24, 2020 at 3:31pm PST

Melanija, lepa Slovenka iz radničke porodice, danas živi američki san sa suprugom Donaldom u Beloj kući. Svoj privatni život i dalje drži daleko od očiju javnosti i prijateljstvo joj je svedeno na samo par osoba kojima veruje. Da li je ona samo ptičica u zlatnom kavezu ili srećna žena koja ima sve što se poželeti može, zna samo ona.