Melanija ramp
Profimedia
Melanija ramp

Profimedia

Foto: Profimedia

Nova biografija o Melaniji Tramp podigla je puno prašine, iznevši na svetlo dana detalje nepoznate javnosti i predstavivši prvu damu u nekom sasvim drugačijem svetlu.

Knjigu "The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump" potpisuje novinarka "Vašington posta" Meri Džordan, a na 286 stranica imamo priliku da čitamo o ličnosti i životu lepe 50-godišnjakinje, od njenog detinjstva u Sloveniji pa sve do dolaska u Belu kuću.

Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug / AP

Foto: Tanjug / AP

Zanimljivo je da ova knjiga Melaniji pripisuje osobine koju široka javnost nema prilike da vidi - autorka tvrdi da je fokusirana, nemilosrdna i ambiciozna, te žena koja okreće leđa svojim prijateljima svaki put kada napreduje na društvenoj lestvici.

Takođa, Džordanova tvrdi da gospodin i gospođa Tramp imaju mnogo više toga zajedničkog nego što bi se to reklo na osnovu njenog javnog nastupa.

Posebno zanimljiv je odnos Melanije sa najstarijom Donaldovom ćerkom - Ivankom, a u knjizi se tvrdi da je daleko od idiličnog.

Ivanka Tramp

AP/Susan Walsh

Ivanka Tramp, Foto: AP/Susan Walsh

"Čuli su Melaniju kako Ivanku zove "Princezom", a ni Ivanka nije ostala dužna - nju zove "Portret" jer misli da govori kao slika na zidu", iznosi ova novinarka.

Inače, Bela kuća se oglasila povodom ove knjige, istakavši da sve izrečeno ne može biti dalje od istine, te da podaci iz knjige nisu provereni.