Keti Prajs
Instagram
Keti Prajs

Instagram

Foto: Instagram

Sin manekenke Keti Prajs (42) hitno je hospitalizovan u nedelju, 12. jula, nakon komplikacija sa upalom pluća koja mu je ustanovljena prošle sedmice.

Manekenkin sin Harvi ima 18 godina, a simptomi koje je imao su teško disanje i visoka temperatura od čak 42 stepena, zbog čega je postojala mogućnost da upadne u komu pa je hitno prebačen u bolnicu.

Harvi je sada stabilno i nalazi se na intenzivnoj nezi, potvrdila je Keti Peri na Instagramu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Katie Price (@katieprice) дана 12. Јул 2020. у 1:17 PDT

 - Mogu da potvrdim da je Harvi na intenzivnoj nezi i da je u najboljim rukama. Želim da se zahvalim službama hitne pomoći i medicinskom osoblju na brzoj reakciji i tome što su ga stabilizovali - napisala je Keti.

Izvori navode kako je Harvijevo stanje tokom jučerašnjeg dana bilo jako teško, te du se lekari svim silama borili da mu obore temperaturu.

- U veoma je teškom stanju i Keti je očajna. Ima temperaturu 42 i bori se za dah - jučerašnja je izjava izvora, piše Mirror.co.uk.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Katie Price (@katieprice) дана 18. Јун 2020. у 12:02 PDT

 

Ispostavilo se da se Harvi pre dve nedelje javio lekaru zbog bolova u prsima, posle čega mu je ustanovljena infekcija pluća, ali je tada pušten na kućno lečenje. Rečeno mu je tada da je u opasnosti od srčanog udara ukoliko ne poradi na svojoj kilaži.

Harvi inače boluje od retkog genetskog poremećaja poznatog kao sindrom Prader-Willi, autizma i ADHD-a (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Uz sve to je i slep.

Keti Peri rodila je Harvija sa 23 godine, a nedavno je šokirala javnost izjavom da bi volela da njen sin umre pre nje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Katie Price (@katieprice) дана 12. Јун 2020. у 5:43 PDT

- Znam da je užasno ovo što ću reći, ali se nadam da će moj sin umreti pre mene, jer bez mene neće moći da se snađe. Ostala deca bi bila tužna da umrem, ali on ne bi shvatao zbog čega se ne vraćam - izjavila je tada.

Keti je Harvija odgajala kao samohrana majka, jer njegov otac, fudbaler Dvajt Jork koji se proslavio igrajući za "Mančester junajted" i sa kojim je tada bila u vezi, nije želeo da bude uključen u njegovo odrastanje.

Keti Prajs, pored Harvija, ima još četvoro dece.